2777
2789
عنوان

اينا علائم چيه؟

107 بازدید | 8 پست

چندوقته اين علائم و دارم:

فراموشى(مثلا ميرم از اتاق شارژر بردارم وسط راه يادم ميره ميخواستم چيكار كنم يا چى بردارم)(اين حالت خيلى زياد برام پيش مياد)

سرگيجه(وقتى نشستم و پا ميشم..يا گاهى به صورت خفيف وقتى ايستادم)

خشكى و خارش پوست(خصوصا دستهام)

گهگدارى احساس خستگى و كسلى

و درد زانو.

چى ميتونه باشه؟قصد دارم آزمايش بدم ولى ميخوام بدونم قبلش كسى اطلاعاتى داره يا نه☹️

شاد بودن یک انتخاب است؛ نه صرفاً یک احساس!

به نظرم كمبود آهن ميتونه اين علايم رو بده البته علايم خيلي موارد ديگه ام هست همون بهتره آزمايش بديد 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم كمبود آهن ميتونه اين علايم رو بده البته علايم خيلي موارد ديگه ام هست همون بهتره آزمايش بديد& ...

من به پركارى يا كم كارى تيروئيد هم شك كردم ممكنه باشه؟

میری ،ازمایش میدی میبینی اکثر فاکتورای برگه آزمایشت نرماله ،با این حال چهار تا قرص بهت میدن و مصرف میکنی،ولی باز همون آش و همون کاسه

دنیا با همه ی ابعادش در نگاه تو جاریست ،به خوبی ها نظر کن از بدی ها گذر کن
من به پركارى يا كم كارى تيروئيد هم شك كردم ممكنه باشه؟

بله علايم اختصاصي خاصي نيست بهتره آزمايش بديد 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
به نظرم كمبود آهن ميتونه اين علايم رو بده البته علايم خيلي موارد ديگه ام هست همون بهتره آزمايش بديد& ...

تازهه يكى از علائم ديگمو هم يادم رفت بگم اينكه نزديك به سه دوره است كه عادت ماهيانم سه روزه شده...قبلا ٤-٥روزه بود

میری ،ازمایش میدی میبینی اکثر فاکتورای برگه آزمایشت نرماله ،با این حال چهار تا قرص بهت میدن و مصرف م ...

آره واقعا☹️