2777
2789
عنوان

بیبیچک روز ۲۵ دوره

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 50 پست
عزیزم بعد امپول چند بار رابطه داشتی منم ۱۰پریم زدم چارشنبه فقط ۵شنه اقدام داشتم.وچقد بعد نزدیکی بیبی ...

من ۱۴ سیکلم ساعت ششو نیم غروب امپولو زدم. شب قبلش رابطه داشتم. ۱۲ ساعت بعد امپول و ۳۶ ساعت و ۴۸ ساعت بعد امپول رابطه داشتم. ازون ب بعد ی شب در میون تا ۲۰ سیکل. اقدام سر ساعت بودنشم مهمه من ۳۰ ساعت بعد امپول درد زیادی داشتم ک فهمیدم در حال تخمک گذاریم. طبق این ساعتا ما دوتا اقداممون شش نیم صب بود ک ی رب قبل یخ میزاشتیم رو بیضه ک خنک شه. البته با پارچه ها.

و اینکه من دو روز بعد امپول بیبی گزاشتم ببینم واقعا hcgتو بدنم رفته یا نه.ک مثبت شد بعدش از ۸ روز بعد امپول شروع کردم صبا بیبی گزاشتن ک ببینم کی اثر امپول میره از بدنم ک روز ۱۰ ببعد بیبیم منفی میشد امروزم ۲۵ دورمه ک اگه روز امپولو حساب کنم ۱۳ روز میگذره

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
من ۱۴ سیکلم ساعت ششو نیم غروب امپولو زدم. شب قبلش رابطه داشتم. ۱۲ ساعت بعد امپول و ۳۶ ساعت و ۴۸ ساعت ...

مرسی گلم من فقط یبار اقدام داشتم  قربونت مهربون ایشالله ک بارداری  منم شوهرم عمل کره واری داشت برا منم دعا کن

برای فرج اقا و مامان شدن همه و من صلوات مرسی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی گلم من فقط یبار اقدام داشتم  قربونت مهربون ایشالله ک بارداری  منم شوهرم عمل کره واری ...

ایشالله ک ب حق ای ماه عزیز حامله ای بازم اقدام کن حتما

مرسی گلم دیگه وقتش گذشته یه هفتس از زمان امپول میگذره

خوب پس چرا انقد کم‌اقدام کردی؟ چند ساعت بعد امپول اقدام کردی؟