2777
2789
عنوان

وسايل اضافي واسه جهيزيه نخريد

| مشاهده متن کامل بحث + 3975 بازدید | 213 پست

نگا کنین اول به بودجه باباهاتون وسایلی که تو خونه باباهاتون استفاده کردین بعد  من هرچی لازمم میشد و استفاده میکردم خریدم همیشه واسه کیک پختن ترازو مامانم اذیتم میکرد بابام ترازو دیجیتالی گرمی واسم گرفت  سماور سبزی خورد کن چای ساز  اتو پرسی   بخار پز آرام پز  هواپز  و خیلی چیزایه دیگه لازم ندیدم نگرفتم  بودجمم میرسید ولی اصراف دونستم 

كلا منم زياد شنيدم به مخلوط كن و آسياب ميگن مولينكس

من نمیدونستم

چون ازین مارکم استفاده نکردم

فقط میدونستم مارکه

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كسي نظر نميده واسه بقيه تجربه هست عزيزم هركي ميخواد پند بگيره

اخه پندم نمیشه گرفت.ادم باید بدونه خودش ب چی نیاز داره

الان چندتا موردو دوستان گفتن کاربردی نیست ولی از نظر من کاربردیه.چندتا چیز من گفتم بدرد نمیخوره بقیه گفتن کاربردیه.

تاریخ شروع رژیم1402/01/25 وزن شروع80🤗۷۸.۶۵۰🤗

من يكار خيلي خوب ك كردم اين بود ك پرده و فرش و مبل ارزون خريدم چون ميدونستم قراره دوسال ديگ أسباب كشي كنيم بايد عوضشون كنم پرده اتاق و اشپزخونه و پزيرايي شد ٧٠٠تومن خيلي ام شيكن

خدايا به اميد خودت نه بنده هاي بيخودت
چرا مارک غذاساز 

اوکی مرسی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
من نون میزارم خمیر میشه  چطوری نون گرم میکنی ?

نه خمیر نمیشه

میذارم رو گریل

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه پندم نمیشه گرفت.ادم باید بدونه خودش ب چی نیاز داره الان چندتا موردو دوستان گفتن کاربردی نیست ول ...

خب اين ميشه نتيجه گيري بر اساس نياز و تجربه ديگران 

بله.....میگم من میلان وتختم رو ارزون تر برداشتم...تلویزیون ۳۲ برداشتم....یخچال یه لنگه برداشتم.....و ...

چقد بیتربیتن

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻
من يكار خيلي خوب ك كردم اين بود ك پرده و فرش و مبل ارزون خريدم چون ميدونستم قراره دوسال ديگ أسباب كش ...

من دو سال مستاجر بودم وسايلامو مجبور شدم عوض كنم بس كه خورد تو در و ديوار