2777
2789
عنوان

وسايل اضافي واسه جهيزيه نخريد

| مشاهده متن کامل بحث + 3975 بازدید | 213 پست

من هرچی فک میکنم همچی غیرضروریه مگه ادم واسه بقا ب چیزی جز غذا و قاشق چنگال و دوتا بشقاب و دوتا قابلمه و دمپایی و یه قالیچه داره؟😂😂😂

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله.....میگم من میلان وتختم رو ارزون تر برداشتم...تلویزیون ۳۲ برداشتم....یخچال یه لنگه برداشتم.....و ...

ببخشید بازهم میگم ببخشید ولی دوستم روخودت وعزت نفست کارکن شما مشکل خارجی ندارید درونی هست مشکلتون دوستم

من ایشالله برم خونه ی جدید میخوام همه رو بفروشم جام باز شه همشونم تو کارتونن نوعه نو

قهوه ساز . سرخ کن . پلو پز . بخار پز . زودپز . ساندویچ ساز . چرخ گوشت . جارو شارژی . اتو پرس . بخارشو . تی چرخشی و کلی چیزای دیگه 

وقتی ۳ سال گذشته حتی ی بارم ازشون استفاده نکردم بعدا هم نخوام کرد مطمعنن

اگه خوب تا کردی ، نشد !! مچاله کن ......
آسیاب مولینکس.معروفه ب همون مولینکس.مارکه ولی الان تو گوگلم بزنی مولینکس همون اسیابه میاد😂

من نمیدونستم😅

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
ببخشید بازهم میگم ببخشید ولی دوستم روخودت وعزت نفست کارکن شما مشکل خارجی ندارید درونی هست مشکلتون دو ...

نه بابا....فامیلای ما اینجورین....مشکل لا موجود.....عزت نفس بالاست😁فامیلای ما فقط جهیزیه دختر خودشون خوبه خیلی از ما پوچ.....اما خدایش فقط سه نفر گفتن ....بابات خوب داده ....و تو هم خوب کاری کردی