2777
2789
عنوان

وسايل اضافي واسه جهيزيه نخريد

| مشاهده متن کامل بحث + 3974 بازدید | 213 پست
خب ماکروفر یا سولاردوم بخری کار همشونو میکنه دیگه نیاز نیست چندتا وسیله بخری

اخه من با گاز فر دار راحت ترم الان چندسالهدخونه مامانم از گاز فردار استفاده کردم دیگه عادت کردم.

تاریخ شروع رژیم1402/01/25 وزن شروع80🤗۷۸.۶۵۰🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرخ کن راحت ترازتابه میباشد  سلیقه هامتفاوتن دیگه

ما به خاطر گرونی و بی پولی سلیقه مون اومده پایین😅😅😅

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳

چرگوشت چیه وع گوشت کیلو ۱۲۰  تومن اونوقت میرسه به چرخ گوشت بعدم گوشت چرخ کرده از قصابی میشه خرید به نظرم وسیله بیخودیه چایسازمم اصلا استفاده نکردم پلوپزمم همینطور .کیک پزمم بیکاره از اول تو تستر میپزم کیکمو.پنکمم دست نخورده مونده تخم مرغ پز هم بیخوده  

فقط سبزی خورد کن .همزن .مخلوط کن.و آسیاب و تستر مهمه 

یه صلوات با دل. پاکت برای برطرف شدن مشکلاتم بفرست . این کاربری مال دو نفره منو دوستم 🤗🤗
چرخ گوشتم به کار من نمیومد نخریدم یا مثلا ساندویچ ساز

چرخ گوشت از همممه چی واجب تره

واسه چرخ کردن مرغ و گوشت

چرخ کرده های آماده غیر بهداشتیه،چرخشونو نمیشورن گوشتو نمیشورن

از قبل گوشت تو دستگاه میمونه،افتضاحه

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
يعني بخاطر حرف مردم باباشونو بيچاره كنن؟!

بله.....میگم من میلان وتختم رو ارزون تر برداشتم...تلویزیون ۳۲ برداشتم....یخچال یه لنگه برداشتم.....وسایل آشپزخونه بخار پز تخم مرغ پز سرخ کن پاک پز ...سبزی خورد کن نخریدم ...چینی هم ۷دست گرفتم....و کلی پول از بابام گرفتم.....هنوز که هنوز رو اعصابم هستن....سیسمونیم هم همین کار رو کردم.....بیچاره ام کردن...ول کن نیستن.....از بس بیشعور....از فامیلای شوهرم گرفته تا فامیلای خودم....از اقوام درجه سه گرفته تا نزدیکان.....بیچاره هام کردن....میگم پول گرفتم...فایده نداره ....بیشعورن.....هر وقت میبینم میگن....موندم‌....روانیم کردن....حرف از جهیزیه یکی دیگه میشه....تازه منم هیچی نمی گم....یهو میبینی ....برمیگردن....میگن تو که هیچی نداشتی....بابات هیچی بهت نداد....باز به اونا که گدا هستن.....رو اعصابم هستن....باورت نمیشه....من ۸سال بیشتر عروسی کردم ....اما هنوز یه سر سوزن برا خونم چیزی نگرفتم....

چرخ گوشت از همممه چی واجب تره واسه چرخ کردن مرغ و گوشت چرخ کرده های آماده غیر بهداشتیه،چرخشونو نمی ...

مرغو توی مولینکسم میشه چرخ کرد.خدایی چرخگوشت الان دیگه کاربردی نیست.

تاریخ شروع رژیم1402/01/25 وزن شروع80🤗۷۸.۶۵۰🤗
اخه من با گاز فر دار راحت ترم الان چندسالهدخونه مامانم از گاز فردار استفاده کردم دیگه عادت کردم.

اره خب اینم هست،با هرچی راحت تری همون خوبه

من خودم سولاردوم دارم 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊