2777
2789
عنوان

وسايل اضافي واسه جهيزيه نخريد

| مشاهده متن کامل بحث + 3975 بازدید | 213 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرخ گوشت از همممه چی واجب تره واسه چرخ کردن مرغ و گوشت چرخ کرده های آماده غیر بهداشتیه،چرخشونو نمی ...

این بستگی به سلیقه خود ادم داره برای ما خرید خود گوشت هزینش بیشتره از شهروند اماده میگیریم

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

چرگوشت چیه وع گوشت کیلو ۱۲۰  تومن اونوقت میرسه به چرخ گوشت بعدم گوشت چرخ کرده از قصابی میشه خری ...

من توش نخود چرخ میکنم برا فلافل سینه مرغ چرخ میکنم برا ناگت مرغ یا کباب تابه ای مرغ برااین ب کارم اومده ولی گوشت چرخ کرده ازبیرون میگیرم

مراعهدیست باجانان...

در اینکه کلا و با هر وضع مالی درست نیست وسایل اضافه بخریم شکی نیست

ولی اینکه چه وسایلی برای هر خانواده اضافه حساب میشه نمیشه نظر داد

برای من چرخ گوشت کاملا اضافه است ولی مایکروفر کاملا کاربردیه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

خانما زندگی همه مثل هم نیست واسه همه نسخه نپیچید.یکی سرخکن ب کارش میاد یکی نمیاد. نمونش من ساندویچ ...

خب عزیزم عروس هم تا نیفته تو زندگی ک نمیدونه چی بیشتر به کارش میاد چی نمیاد ک

مثلا من بیشتر غذاهامو با زودپز میپزم ولی شاید یکی نخواد یا نتونه

من مامانم فقط ضروریاتو گرفت از وسایل برقی اشپزخونه فقط لباس شویی ظرف شویی یخچال یه جفت فرش سرویس قابلمه و سرویس خواب و مبل با قیمت مناسب گاز م نداد کل جهازم با ۲۰ تومان جمع شد ۲ سال پیش

ولی به نظر من گاز مبله خوبه هم استحکامش بیشتره هم فر بزرگی داره هم شیکه من خودم گاز رومیزی دارم با ...

اره اونا هم خوبه،ولی واسه یخ زدایی و گرم کردن غذا ونون ماکروفر بهتره

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
عموم دخترش تو عقد هست نمیتونه جهیزیه بگیره کلی هم قرض داره همه ناراحت هستن 

احیانا عموت بابای من که نیست😩😶😶

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳