2777
2789
عنوان

زن حامله ای که خودکشی کرده 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 6258 بازدید | 84 پست
بچه توی شکمش میگن چهار ماهشه😢😢😢

بچه ی ۴ ماهه که بیرون از شکم مادر زنده نمی مونه.

ما یکی از اقوام دورمون تو ماه ۷ بارداری خودسوزی کرد .

دو دختر دیگه هم داشت و این یکیش هم دختر بود .

به خاطر فشارهای خانواده ی شوهر ش ،اخرش خودشو بچه رو آتیش زد

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
دختر همسایه ما تو ماه هشت بارداری مسمومیت بارداری گرفت. تهوع و استفراغ شدید شب خوابید صبح رفت کما بع ...

دعا میکنم خدا خونه چهارخوابه بهت بده

دوبلکس

یکیش پایین برا خودت و شوهرت سه تاشم بالا برای بچه ها☺

🌷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دعا میکنم خدا خونه چهارخوابه بهت بده دوبلکس یکیش پایین برا خودت و شوهرت سه تاشم بالا برای بچه ها☺

ممنون....

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
به هیچ کس هم نگفته بارداره،  حتی شوهرش نمیدونسته😢😢😢

الهی بمیرم افسردگی نداشته منم زیاد از این فکرای مسخره میاد سراغم مسخره م نکنیا ۸هفته باردارم ۱۸ماهه یه دختر دارم ویارم خیلی شدیده انگار افسردگیم گرفتم کلا همه چیم خرده بهم خسته شدم 

بچه رو خارج میکنن میزارن روی سینه مادر خاکش میکنن.. یکی از فامیلامون ۷ماهش بود یه دختر ۶ساله هم داش ...

اگه کامل مرده باشه.ولی مرگ مغزی رو با دستگاه نگه میدارن تا بجه تو شکمش برسه و به دنیا میارنش.وای خدا نیاره

مگه میشه آخه.. فقط با یه مسمومیت؟؟؟؟

مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی خیلی خطرناکه عزیزم 

فشار خون رو خیلی بالا میبره و باعث لخته شدن خون تو رگهای مغزی میشه و باعث میشه طرف سکته مغزی کنه یا بره تو کما یا بچه اش بمیره و حیلی چیزای دیگه

مگه میشه آخه.. فقط با یه مسمومیت؟؟؟؟

آره نمی‌دونسته...چند روزی تهوع سردرد شدید داشته.....دکتر گفته فشارش بالا رفته مغزش آسیب دید

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
درسته ولی اخه کی میخاد برا طفل معصوم مادری کنه .

این همه خانوم هستن حسرت بچه دار شدن زو دارن 

نی نی دومم خیلی زود اومد پیش ما.. منو بابایی مراقبتیم تا سلامت به دنیا بیایی... میشه برای سالم دنیا اومدنش صلوات بفرستید 😍
بچه رو خارج میکنن میزارن روی سینه مادر خاکش میکنن.. یکی از فامیلامون ۷ماهش بود یه دختر ۶ساله هم داش ...

وای......😖😖😩😩

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤