2777
2789
عنوان

بتا مشکوک تو رو خدا کمک کنین

193 بازدید | 32 پست

سلام دوستان دارم دق میکنم از ناراحتی هی میگم چرا اینجوری باید حرص بخورم من تنبلی دارم دوره هام خیلی نامنظه ولی حداقل دوره من ۳۰ روزست من ۱۷ شعبان امپول زدم و یه هفته بعدش تقریبا بی بی زدم منفی بود ولی دیروز بی بیم حاله خییییلی کمرنگ افتاد و منم رفتم از بتام ۴۷ بود ازماشیگاه گفت بالای ۵۰ مثبته و من مشکوکم فردا میخوام برم میترسم کاذب بوده باشه و اثر امپول چون ۱۵ روز از امپولم نگذشته الان امیدی هست؟؟؟؟

استرس بخودت راه نده انشالله بارداری

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبر کن 48ساعت بعد از بتای قبلی برو ازمایش بده همون ازمایشگاه هم برو سعی کن ساعتش نزدیک باشه به قبلی.اگر دوبرابر شده بود مثبته.و اینکه امپول خودش بتا رو کاذب نشون میده اینم در نظر داشته باش

ما ملت حسينيم

عزیزم حرص نخور چند روز دیگه دوباره آز بده ولی اگر هم خدایی نکرده منفی بود ناراحتی نداره، به مامانت و همسرت راستش رو بگو که اینجوری شده و کاذب بوده

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤
بعضی جاها گشتم گفته بودن اثر امپول تا ۱۴ ۱۵ روز تو بدنه اگه به شوهرم و مامانم نگفته بودم حاملم اینجو ...

بله امکان داره.از اللن به هر دو سون بگو احتمال کاذب بودن هست چون امپول زدی

ما ملت حسينيم
بعضی جاها گشتم گفته بودن اثر امپول تا ۱۴ ۱۵ روز تو بدنه اگه به شوهرم و مامانم نگفته بودم حاملم اینجو ...

عزیزم منم سر این اثر آمپول کلی ترسوندن و ناامید کردن اما وقتی رفتم پیش دکترم گفت امکان نداره تا این حد هورمون رو بالا ببره و باردار بودم

رنج اکثر ازمایشگاه ها بالای ۲۵ هست

به امید خدا بارداری بعدشم شما نباید انقدر زود بری ازمایش یا بیبی بزنی 

حداقل باید دوهفته از وقت امپولت بگذره تا مثبت کاذب نندازه

لقاحت دیر تشکیل شده حسم میگه بارداری

تیکر یک سالگی نفسم پسرمه😍