2789

من بعد از اصلاح خراااب جوش میزدم.

اینبار بعدش پماد تتراسیکلین چشمی زدم رو صورتم.

جوش نزدم دیگه.

دعام کنین.

ممنون😄

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من با ژل بعد اصلاح سینیره جوش نمیزنم

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
خوبه؟

ب من ساخته بعد هررر اصلاحی هر جا بدن میزنم

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

جوش نزدن صورت بعد اصلاح:

هیچوقت هیچوقت بعد از حمام اصلاح نکنید حداقل 24ساعت بعد حمام این کار را انجام ندهید. چون بر اثر بخار اب منافذ پوست صورت باز میشوند و وقتی بعد حمام اصلاح میکنید الودگی های پوست  منافذ را پر میکنند و باعث ایجاد جوش میشود.

قبل از اصلاح صورت ،باید صورت خود را تمیز کنید

🔴مرحله اول لایه برداری صورت

در مطلبی جدا به این موضوع پرداخته شده 😁

🔴مرحله دوم تمیز کردن صورت با گلاب

پنبه ای را با گلاب اغشته کنید و صورت را تمیز کنید .

🔴مرحله سوم بخور دادن صورت

هم میتونید از دستگاه های بخور استفاده کنید ده دقیقه بخور دهید و باز صورت را با گلاب تمیز کنید

.هم میتوانید دستگاه بخور خانگی درست کنید. به این صورت👇

ی قابلمه رو گاز میذاریم اب میریزیم و بابونه و ختمی🌻 برای پوست خشک🌻گزنه و رزماری 🌷برای پوست چرب 🌷اضافه میکنیم میزاریم بجوشه وقتی جوشید زیرشو کم میکنیم ی حوله رو سرتان بیندازید و صورتتون رو نزدیک کنید باید خیلی مواظب باشید که خیلی نزدیک نشید و صورتتون رو نسوزونید

زمان های ده دقیقه ای صورت رو بخور میدیم، صورتتون باید عرق کنه تا الودگی ها خارج بشه.

دو تا تایم ده دقیقه ای کفایت میکنه و بعد از هر تایم با پنبه الودگی ها رو پاک میکنیم.

و بعد به میتونیم صورت و اصلاح و کنیم 😁

بابونه و گزنه و... از عطاری تهیه شود😄