2777
2789
عنوان

خانومایی که باردارن یا اقدام هستن میشه بیاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 107 پست
همینو بگو ..از بس جون دوسته خب 

راستی یه سوال بپرسم؟

من از دوشنبه غروب پاک شدم تا سه شنبه غروب پاک بودم اما یهو دوباره یکم خون اومد. حالا اول اقدامم کی باشه؟ تو میدونی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از من پوچ نبود ۲۰ هفته بود. ادم داغون میشه بعد سقط. علل الخصوص شوهرم چقدر ذوق کرد پسره. 

اره عزیزم امضاتو خوندم فهمیدم

عیب نداره انشاءالله این یکی صحیح و سالم بغل بگیری

مال من که پوچ بود کلی داغون شدم

مال شما که بدتر بوده😭😭😭

هر وقت میگه نه قبول کن چون نطفه قوی نباشه ب چ درد میخوره، ولی راست میگه همسر منم پا درد میشد،روز تخم ...

😂😂😂😂 خدا اون روز و بیاره بزوووودی

معجزه زندگی من...خدایا شکرت
راستی یه سوال بپرسم؟ من از دوشنبه غروب پاک شدم تا سه شنبه غروب پاک بودم اما یهو دوباره یکم خون اومد ...

نه عزیزم نمیدونم بخدا..راستش من زیاد توحساب این چیزا وارد نیستم این کیت روهم ازاینجا یاد گرفتم😁

آره عزیزم باراوله اگه درست نشون بده یکم هاله انداخته ..نزدیکم یعنی

الهی همین ماه حامله بشی راحت شیم

منم این ماه گرفتم 

دیشب پریود شدم

مث بچه ها نشستم به گریه

اون لکه بینی واسه پریود نیست به خاطر اینه که اقدام کردی و هورمون هات تغییر کردن و لکه بینی داری...منم موقع اقدام خارج از پریودیم لکه بینی داشتم که دکتر میگفت طبیعیه و به خاطر اقدامه...نشونه ی اینه که رحم داره واسه بارداری آماده میشه...

💕 با خدا باش پادشاهی کن💕
آره من رفتم برام آزمایش و پاپ اسمیر نوشت..یه ماهه پیش تقریبا.فولیک اسیدهم میخورم

معاینه هم کرد؟ 

پاپ اسمیر واسه چیه؟ 

فولیک اسید خارجی میخوری؟ 

الهی همین ماه حامله بشی راحت شیم منم این ماه گرفتم  دیشب پریود شدم مث بچه ها نشستم به گریه

انشالله ..هم دلم میخواد هم نه ..چون این ماه خوب بود برام دوست دارم بشه ولی چون حواسم نبود آخرماه اقدام داشتم دو دل شدم بااینکه اصلا قبلا برام این چیزا مهم نبود..ولی امید ندارم بارداربشم چون ۵ ۶ روز مونده بود به تخمکگذاری ☹

منم این مشکلو داشتم روزی یه فنجون عرق کاسنی بهش میدادم خیلی بهتر شده بود. البته من طبع شوهرم سرد بود ...

نه این طبع گرمه

کاسنی رو تقریبا میخوره