2777
2789
عنوان

خانومایی که باردارن یا اقدام هستن میشه بیاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 107 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قائدتا انگار زمان که میگذره مردا یکم اتیششون میخوابه. منم اوایل خوب بود. وچون از اول تصمیم داشتیم وا ...

منم بارداری قبلیم پوچ بود رابطه داشتیم

بعدش همش لکه بینی داشتم بعدشم سقط شد

الان دوباره باردار شدم دیگه سمتم نمیاد😂😂😂

گداخته ترکیب مغزیجات اسیاب شده و ادویه های گرم و قرص کمر و پودر نارگیل و شربت نبات زعفران. که خیلی م ...

مرسی عزیزم

درست میکنم

معجزه زندگی من...خدایا شکرت
منم بارداری قبلیم پوچ بود رابطه داشتیم بعدش همش لکه بینی داشتم بعدشم سقط شد الان دوباره باردار شدم ...

خدا برات حفظش کنه

من و هم دعا کن

وای چقدر لوسه این دیگه😒😒😒😒 من شوهرم ناز نمیاره اگرم بیاره ی بار بهش بگم قبول میکنه

آره بابا .روزای عادیش هفته ای ده روزی چی بشه میلش میکشه دیگه وای به حال اینکه دوشب گذشته باشه ..کلا خیلی به فکر خودشه

اینم قبلش خیلی خوب بود الان ادا داره دعا کن منم حامله بشم بزودی

انشالله.میخوای زودتر حامله شی خرما خودت و شوهرت زیاد بخورین مخصوصا روزای پریودی.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
شب در میون زیاده؟  مثلا من 17 روز پاکم 5 دفه س

معلومه که زیاده، خیلی انرژی از بدن مرد میگیره و کیفیت اسپرم رو پایین میاره.فقط نزدیک تخمک گذاریت یک شب در میون باشه، بقیه اش رو بگذار به میل خودش باشه

منم بارداری قبلیم پوچ بود رابطه داشتیم بعدش همش لکه بینی داشتم بعدشم سقط شد الان دوباره باردار شدم ...

از من پوچ نبود ۲۰ هفته بود. ادم داغون میشه بعد سقط. علل الخصوص شوهرم چقدر ذوق کرد پسره. 

معلومه که زیاده، خیلی انرژی از بدن مرد میگیره و کیفیت اسپرم رو پایین میاره.فقط نزدیک تخمک گذاریت یک ...

حالا این ماه از کیت استفاده میکنم و احتمالا دکتر و سونو برم تخمک گذاریم مشخص بشه