2777
2789
عنوان

خانومایی که باردارن یا اقدام هستن میشه بیاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 107 پست
راست میگه ،همسر منم واقعا براش اینجوری مقدورنیس، چون باشگاه هم میره ،گرمی بده بخوره ،موز ،خرما ،قوتو ...

آره اینم باشگاه میره

کارشم خیلی فکرشو درگیر میکنه

منم میگم تهش بچه با خستگی نخواستم دیگه

معجزه زندگی من...خدایا شکرت

نه بابا....

نگران نباش

من خودمو میکشتم نهایت ماهی سه بار تازه اونم تو زمان تخمکگذاری من نبود

یعنی انقدر خسته بود و درگیری فکری داشت نمیتونست

بهش گیر نمیدادم ولی ناراحت میشدم

تا اینکه یه زمانی که فکرش رو هم نمیکردیم شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این مشکلو داشتم روزی یه فنجون عرق کاسنی بهش میدادم خیلی بهتر شده بود. البته من طبع شوهرم سرد بود کاسنی خالی میخورد سرش درد میگرفت . بایه عرق دیگه که یادم نمیاد اسمش چی بود قاطی میکردم میدادم( اگه طبع شوهرت سرده و خواستی از این روش استفاده کنی بهم بگو که اسم اون یکی عرقشم پیدا کنم بهت بگم)

درضمن میگن کاسنی احتمال پسرزایی رو هم میبره بالا

ویتامینم بهش میادم

غذاهای با طبع گرم و خرما و گداخته خیلی مفیده سردی کمتر بخورن اما باردارشدن به این تعدد رابطه و منظ ...

آخر از استرس

چطوری میشه استرس و کم کرد

من وقتی اوایل هم خودم و آروم نگه میداره نزدیک پریودو روانیم دیگه

گداخته چیه؟ 

😂😂😂😂😂

بخدا یعنی اعصابمو خراب کرد.هی میگه نه همون یباربسه ..میگم بابا من برنامه ریزی کردم این ماه برام خوبه امشبم باشه بعد دیگه کاریت ندارم هی میگه چه ربطی داره پس خدا چیکارست ..دوساعت فک زدم براش انگار آب در هاون کوبیدم آخرم خوابید محل نداد😤😤

اون موقعی که اقدام بودم ماهی سه بار به زور میومد چون یک روز در میون بود سختش بود. قبل اقدام خوب بود. ...

اینم قبلش خیلی خوب بود الان ادا داره

دعا کن منم حامله بشم بزودی

آره اینم باشگاه میره کارشم خیلی فکرشو درگیر میکنه منم میگم تهش بچه با خستگی نخواستم دیگه

هر وقت میگه نه قبول کن چون نطفه قوی نباشه ب چ درد میخوره، ولی راست میگه همسر منم پا درد میشد،روز تخمک گذاری رو تعیین کن همون روز ازش بخواه، تجربه ثابت کرده همینکه باردار شی باز اون ب التماس میفته تو حسش رو نداری 😉 بله دنیا گرده😂

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕