2777
2789
عنوان

خانومایی که باردارن یا اقدام هستن میشه بیاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 107 پست
بخدا یعنی اعصابمو خراب کرد.هی میگه نه همون یباربسه ..میگم بابا من برنامه ریزی کردم این ماه برام خوبه ...

به جای اینکه دو ساعت گوش کنه خب ۵دقیقه ای عمل میکرد تموم بود که 😂😂

سه شب پیش اقدام داشتیم براباراول ..دیشب هرچی بهش گفتم گفت نه ضعیفم اگه بخوادبارداربشی باهمون یبارمیش ...

اه آدم اعصابش خورد میشه

معجزه زندگی من...خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قائدتا انگار زمان که میگذره مردا یکم اتیششون میخوابه. منم اوایل خوب بود. وچون از اول تصمیم داشتیم واسه بچه دار شدن یک شب در میون شبای حساس. که نی نی سقط شد. واسه دومی یکم انگار سختش بود. حالا هم که کاری نداره زیاد از سقط قبلیم میترسه

آخر از استرس چطوری میشه استرس و کم کرد من وقتی اوایل هم خودم و آروم نگه میداره نزدیک پریودو روانیم ...

گداخته ترکیب مغزیجات اسیاب شده و ادویه های گرم و قرص کمر و پودر نارگیل و شربت نبات زعفران. که خیلی مقوی و گرمه . اما ببین زیادی رابطه داشتن فقط باعث آزار خودت و همسرت میشه.

بخدا یعنی اعصابمو خراب کرد.هی میگه نه همون یباربسه ..میگم بابا من برنامه ریزی کردم این ماه برام خوبه ...

وای چقدر لوسه این دیگه😒😒😒😒

من شوهرم ناز نمیاره اگرم بیاره ی بار بهش بگم قبول میکنه

دخترمون فرشته ی خونمونه😍تیکر تولد یکسالگی عشق مامان❤
من شوهرم هر شبم باشه بازم اویزونه ادمه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ولی برای اقدام از یه هفته قبله ت ...

خوبه

حداقل واسه حاملگی این ویژگی خوبه

گداخته ترکیب مغزیجات اسیاب شده و ادویه های گرم و قرص کمر و پودر نارگیل و شربت نبات زعفران. که خیلی م ...

قرص کمر چیه؟از کجا میشه گرفتش؟

دخترمون فرشته ی خونمونه😍تیکر تولد یکسالگی عشق مامان❤
گداخته ترکیب مغزیجات اسیاب شده و ادویه های گرم و قرص کمر و پودر نارگیل و شربت نبات زعفران. که خیلی م ...

شب در میون زیاده؟ 

مثلا من 17 روز پاکم 5 دفه س