الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم این مشکلو داشتم روزی یه فنجون عرق کاسنی بهش میدادم خیلی بهتر شده بود. البته من طبع شوهرم سرد بود کاسنی خالی میخورد سرش درد میگرفت . بایه عرق دیگه که یادم نمیاد اسمش چی بود قاطی میکردم میدادم( اگه طبع شوهرت سرده و خواستی از این روش استفاده کنی بهم بگو که اسم اون یکی عرقشم پیدا کنم بهت بگم)
بخدا یعنی اعصابمو خراب کرد.هی میگه نه همون یباربسه ..میگم بابا من برنامه ریزی کردم این ماه برام خوبه امشبم باشه بعد دیگه کاریت ندارم هی میگه چه ربطی داره پس خدا چیکارست ..دوساعت فک زدم براش انگار آب در هاون کوبیدم آخرم خوابید محل نداد😤😤
هر وقت میگه نه قبول کن چون نطفه قوی نباشه ب چ درد میخوره، ولی راست میگه همسر منم پا درد میشد،روز تخمک گذاری رو تعیین کن همون روز ازش بخواه، تجربه ثابت کرده همینکه باردار شی باز اون ب التماس میفته تو حسش رو نداری 😉 بله دنیا گرده😂