2777
2789
عنوان

کشیدگی وپوست شکم درهفته سی

191 بازدید | 21 پست

سلام.مامانا من هرلحظه فکر میکنم شیکمم درحالی ترکیدنه.حس میکنم دیگه نمیتونه بیشترازاین بازبشه.پوستشم خیلی میسوزه ودردمیکنه.ایا اینا طبیعیه؟میتونه بیشتر ازاین کش بیاد؟هنوز یک ماه ونیمه دیگه مونده.تواین شبا خیییییلی برام دعا کنید🙏 

خداوندا مرا اولادبسیاری عطا فرماکه درراه حسینت لشکری ازخون من باشد.

ببین برا منم همین بود چند وقت پیش..حس میکردم نافم داره جر میخره.. اما استراحت کن.. غذای نفاخ نخور..اگر یبوست داری یا شکمت کار نکرده حتما الو بخور انقدر بهتر میشه..الان هفته۳۵هستم دیگه اون حس رو ندارممم 

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین برا منم همین بود چند وقت پیش..حس میکردم نافم داره جر میخره.. اما استراحت کن.. غذای نفاخ نخور..ا ...

اره نافمو ک نگو،خیلی حس بدیه.قشنگ میفهمم جای بچه ها تنگه،همش باهرتکونشون شیکمم میزنه بیرون.پس طبیعیه،تروخدا برام دعاکن

برای منم اینجوری بود الان بهترم من روغن زیتون میزدم دردش کمترمیشد

منم همش دارم چرب میکنم،خیلی حس بدیه،هی میگم هرآن میان بیرون

پوستت داره ترک میخوره.. کرم بزن.. روغن و.. یه نایلون نازک یا ازین ماسکهای صورت هست یه لایه نازک.. بزار روی شکمت..

تو خارج ماسک مخصوص بارداری هست آلوئه ورا.. میزارن ترک نمیخوره شکمشون.. ما که نداریم لااقل با ماسک صورت پوستت رو چرب کن آلوئه ورا بزن بعد ماسک صورت یا مشما فیریزر بزار که روغن که زدی با لباست پاک نشه باز  پوستت خشک شه..اصلا نخارون و ناز هم نکن...لبایهای گشاد بپوش که بچه هی فشار نیاره پوستت کش بیاد..

تا میتونی شکمت رو با ماسکهای مختلف نرم نگه دار..جوانه گندم یا پودر رازیانه یا سدر رو خمیر کن اگر با ماالشعیر باشه که بهتر بزار روی شکمت..یه نایلون یا دستمال بزار که لباست کثیف نشه..

اره نافمو ک نگو،خیلی حس بدیه.قشنگ میفهمم جای بچه ها تنگه،همش باهرتکونشون شیکمم میزنه بیرون.پس طبیعیه ...

من ک دلم برا بارداریم تنگ شده😍

لذت ببرید ازش 

زود میگذره 

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
اره نافمو ک نگو،خیلی حس بدیه.قشنگ میفهمم جای بچه ها تنگه،همش باهرتکونشون شیکمم میزنه بیرون.پس طبیعیه ...

اره خواهرجان.کاملا طبیعیه .. فقط برای کار کردن شکمت حتما کاری کن هر روز شکمت کار کنه..معدرت میخوام من یه روز که شکمم کار نکنه .اصلا حس یبوست ندارماااا اما .انقدر توی لگنم و ناحیه تناسلی درد ارمم نمیتونم از جام پاشم ..آلو میخورم دستشویی که میرم..انقد راحت میپرم اینور میپرم اونوررر.. 

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟
پوستت داره ترک میخوره.. کرم بزن.. روغن و.. یه نایلون نازک یا ازین ماسکهای صورت هست یه لایه نازک.. بز ...

اره دارم تند تند چرب میکنم.پس جا بازمیکنه ؟وحالاحالاها نمیاند؟ب ترک واین چیزا فکرنمیکنم،فقط میگم اینا زودنیان.تروخدا برام دعاکنید🙏

من ک دلم برا بارداریم تنگ شده😍 لذت ببرید ازش  زود میگذره

استرساشم زیاده،مخصوصا توچندقلویی

من روغن بایو اویل (bio oil) میزدم خیلی خوب بود شکمم اصلا ترک نداشت.الانم که لاغر شدم پوست شکمم صافه ...

منم بایو اویل میزنم،روغن زیتونم میزنم ولی خب خیلی شیکمم کش اومده،درحال ترکیدنه

اره خواهرجان.کاملا طبیعیه .. فقط برای کار کردن شکمت حتما کاری کن هر روز شکمت کار کنه..معدرت میخوام م ...

اره منم صبا ناشتا انجیر خیس شده وروغن زیتون میخورم.ان شاالله ب سلامتی زایمان کنی