2777
2789
عنوان

تب بالا بچه و ریختن آب سرد روش

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 58 پست
😮😮😮😮 خوبه بچه تشنج نکرده

از کجا مطمئنی؟ 

بچه های زیادی هستن ممکنه تو خواب تشنج کنن یا تشنج پنهان دارن . بعدها خودشو نشون میده

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
نه  خدا رو شکر تشنج نکرد.... گریه کرد... بعدش بلافاصله بچه رو از مامانم گرفتم... بدنشو خشک کردم ...

از من میشنوی دیگه از مامانت کمک نگیر.

هزار تا کار میشه واسه پایین آوردن تب کرد.

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا مطمئنی؟  بچه های زیادی هستن ممکنه تو خواب تشنج کنن یا تشنج پنهان دارن . بعدها خودشو نشو ...

واسه آب سردی که ریختن رو بچه میگم

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

ما یه بار خواهرزادمو با تب بالا بردیم بیمارستان کودکان دستمال آوردن خودشون پرستارا فقط میزاشتن زیر بغلش رو شکمش بعد ۵دقیقه تبشو آوردن پایین بهش امپول زدن

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
عزیزم مامانتون که دیگه بدتر!شما نباید اجازه میدادی.یه یه چی میکردی تو اینترنت یا میبرین بیمارستان اگ ...

بچه اینقدر تبش رفته بود بالا که.... داشت از حال میرفت... و تهوع هم داشت... خدا رو شکر بخیر گذشت... حالا میترسم بچه مریض شه بخاطر آب سردی که رو بدنش گرفت

واسه آب سردی که ریختن رو بچه میگم

همون دیگه منم همونو گفتم. تشنج فقط مختص همون لحظه نیست

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

اینکارا چیه اب سرد چیه

عزیزم من دانشجو پرستاریم

با اب ولرم ک گرم نباشه دستمال نخی یا پنبه ای خیس کن بزار زیر بغلاش و رو سینش پهن کن... هر نیم ساعت عوض کن... نمیدونم بچت چند سالشه ولی متناسب با سنش از قطره استامینوفن یا شیاف استامینوفن اطفال استفاده کن

اصلا اب سرد نریز... فقط ولرم هم دمای دستت... 

والا منم بهشون گفتم آب ولرم رو بچه بریزین.... مامانم بچه رو برداشت آب سرد ریخت روش...

حالا که هیچی نشده مریض نمیشه ولی هروقت دیدی تب داره خونسردیتو حفظ کن اول استامینوفن هر 4 ساعت بده پاشویه ولرم بدون الکل و نمک کن و جوروبو خیس و نم دار پاش کن. من دخترم هروقت تب میکرد اینکار میکردم به جای جوراب دستمال نم دار هم میتونی بمدازی رو پاهاش مخصوص ساق به پایین

چه کارخطرناکی 

حتمااستامینوفن دادی اثرنکرده بایدشیاف میذاشتی یاشربت بروفن میدادی

دیگه ازاین کارهااصلانکن

تازه تبم میکنن بچه هامیگن پارچه نم داربذارن زیربعل وکشاله ران وزیربعل که بچه لرزنکنه ومیگن اصلاپاشویه نکنه

واقعاچه کاری بودی کرد

والا منم بهشون گفتم آب ولرم رو بچه بریزین.... مامانم بچه رو برداشت آب سرد ریخت روش...

مامانت تجربه نداره انگار😐😐

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐