2777
2789
عنوان

تب بالا بچه و ریختن آب سرد روش

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 58 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خودتم بدت نیومده از کار مامانت

از دیشب تا حالا هزار بار با مامانم سر این قضیه دعوا کردم.... هر چی بهش گفتم بچه رو بده شیاف بذارم براش گفت نه تو نمیدونی باید چیکار کنی.... آخرشم بردیمش دکتر.... بهش گفت شیاف بذارین.... اون موقع تازه مامانم به حرفم رسید......

فقط خداروشکر کن که بچه تشنج نکرده 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

فرهنگی باشگاه خبرنگاران ؛سيّدبن‌‏طاوُس درمُهَجُ‏‌الدَّعَوات‏ روايتى از سلمان نقل فرموده كه در آخرش مذكور است چيزى كه حاصلش اين است؛ حضرت فاطمه‏‌(عليها السلام) آموخت به من كلامى كه از حضرت رسول‏ (صلى الله عليه وآله) آموخته بود و در وقت صبح و شام آن را می‌خواند و فرمود اگر می‌خواهى در دنيا هرگز، تو را تب نگيرد مداومت كن برآن و آن دعا اين است: 

بِسْمِ اللَّهِ النُّورِ، بِسْمِ اللَّهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللَّهِ نُورٌ عَلى‏ نُورٍ، بِسْمِ اللَّهِ‏ الَّذى‏ هُوَ مُدَبِّرُ الْاُمُورِ، بِسْمِ اللَّهِ الَّذى‏ خَلَقَ النُّورَ مِنَ ‏ْالنُّورِ، اَلْحَمْدُ للَّهِ الَّذى‏ خَلَقَ النُّورَ مِنَ النُّورِ،  

وَ اَنْزَلَ النُّورَ عَلىَ الطُّورِ، فى‏ كِتابٍ‏ مَسْطُورٍ، فى‏ رَقٍّ مَنْشُورٍ، بِقَدَرٍ مَقْدُورٍ، عَلى‏ نَبِىٍّ مَحْبُورٍ، 

اَلْحَمْدُ للَّهِ‏ِ الَّذى‏ هُوَ بِالْعِزِّ مَذْكُورٌ، وَبِالْفَخْرِ مَشْهُورٌ، وَعَلَى السَّرَّآءِ وَالضَّرَّآءِ مَشْكُورٌ، وَصَلَّی اللَّهُ عَلى‏ سَيِّدِنا مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطَّاهِرينَ. 

*** ترجمه 

به نام خدا، نور (عالم)، به نام خدا، نور نور (جهان هستى)، به نام خدا كه نورى است فوق نور، 

به نام خدايى‏‏ِ كه تدبيركننده كارهاست، به نام خدايى كه نور (عالم) را از نور (خود) آفريد، 

ستايش خاص خدايى است‏ كه آفريد نور را از نور،

و نازل فرمود نور را بر كوه طور، در ميان نامه‏ نوشته شده¬اي، و ورقه‏اى گشوده، به اندازه معين بر پيامبرى دانشمند، 

ستايش خاص خدايى است‏ كه او به عزت و شوكت ياد شده، و به فخر مشهور است، و در هر حال در خوشى و ناخوشى‏ سپاسگزارى شده،  

و درود خدا بر آقاى ما محمد و آل پاكيزه‏اش باد. 

سلمان گفت چون‏ از حضرت فاطمه‏‌(عليها السلام) آموختم آنرا، به خدا قسم به بيشتر از هزار نفر از اهل مكّه و مدينه كه مبتلا به تب بودند آموختم، پس همه شفا يافتند به اذن خداى تعالی

مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....  منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1
بچه اینقدر تبش رفته بود بالا که.... داشت از حال میرفت... و تهوع هم داشت... خدا رو شکر بخیر گذشت... ح ...

بهدحال دلیل توجیه کنننده ای نیست.باید مببردین بیمارستان.امیدوارم ازین کارا دیگه نکنین یک لحظه غفلت ممکنه نتایج خیلی ناراحت کننده ای در پیش داشته باشه 

عزیزم چندبار براش بخون ان شاءالله معجزه اش رو می بینی

اگر تمایل داشتین از تاپیک پروفایلم بازدید کنید

🌹دوستان همه تون دعوتید🌹

مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....  منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1
بهدحال دلیل توجیه کنننده ای نیست.باید مببردین بیمارستان.امیدوارم ازین کارا دیگه نکنین یک لحظه غفلت م ...

دیشب مامانم رو بچه اب سرد ریخت.... دیگه برام تجربه شد که اصلا ازش کمک نخوام... خدا رحمش کرد که بچه ام تشنج نکرد.....

شدیدا اشتباه کردی،با اب ولرم ویک دستمال ارام باید پاشویه کنی،احتمال شوک زیاده،یه استامینوفن ساده بصئرت قطره باید بدید،هرگز دیگه اینکار را درموردی انجام ندید

سراسر زندگی من معجزه بود 

فقط اب و سرکه رو قاطی کن به حالت ولرم رو به سرد.. پاشویه کن اروم با یه اسفنج یا دستمال اگر با قطره استامینوفن پایین نیومد باید شیاف بزاری...ا

ر شیاف کودکان نشد..شیاف بزرگسالان استامینوفن بزار و این مرحله اخر هست... تب بچه به بالای 39 رفت یا با این شیاف ها پایین نیومد حتما ببرش اورژانس خدای نکرده بچه تشنج نکنه!!

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
دیشب مامانم رو بچه اب سرد ریخت.... دیگه برام تجربه شد که اصلا ازش کمک نخوام... خدا رحمش کرد که بچه ا ...

البته اگر ببین بچه داره تشنج میکنه دقیقا اینکارو میکنن حتی اگر سرما هم بخوره میگیرنش زیر اب یخ که هر طور شده تبش پایین بیاد!!

ولی این مرحله ای هست که اونا که بالا گفتم انجام شده باشه و به اورژانس دسترسی نباسه یا فرصت نشه تا اورژانس بره

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای