2777
2789
عنوان

سقط عمدی

528 بازدید | 23 پست

من یه دختر 2ساله دارم و دیابتی ام.خیلی بارداری ام برام استرس داشت به خاطر دیابتم.همش میترسیدم که دخترم مشکل داشته باشه.آخه خواهرم به خاطر قند مامانم دچار معلولیت مادرزادی شد.بارداریم باید با برنامه و تحت نظر دکتر باشه.یه بار بعد تولد دخترم یه سقط عجولانه داشتم.و پشیمون نیستم و مشکل نه از نظر جسمی نه روحی برام پیش نیومد فقط به خاطر اینکه قندم کنترل نبود سقط کردم الانم 5 روزه عقب انداختم و بی بی چکم منفی هس ولی تو این چند روز که بیشتر راجع به عواقب سقط خوندم حالم بده سر اون سقط.خیلی تصمیم سختی شده الان برام. خدا کنه حامله نباشم

اینم سقط کن 🙄

عزیزم جلوگیری مطمئن رو برا این مواقع گذاشتن

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا جلوگیری نمی کنی دختر خوب. بارداری تو شرایط تو خیلی خطرناکه. 

البته خدا بخواد نگه داره نگه میداره. آشنای ما  به خاطر سنش البته زیر چهل بود.می خواسته سقط کنه. یه کارایی هم کرد. سقط نشد فقط بچه هفت و نیم ماهه دنیا اومد رفت تو دستگاه الآنم شکر خدا سالمه. 

خب چرا جلوگیری نمی کنی دختر خوب. بارداری تو شرایط تو خیلی خطرناکه.  البته خدا بخواد نگه داره ن ...

من همه ترسم از اینه که برا جنین عوارض داشته باشه.و یه بچه اینطور به خاطر سهل انگاری من اسیر بشه

کاندوم و طبیعی

طبیعی که خیلی ریسک داره خیییلی.

خب شما خودتون هم یه روش مطمئن در پیش بگیرین قرص یا آمپول یا آیودی علاوه بر کاندوم. وقتی ریسک به این بزرگی دارین.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
من همه ترسم از اینه که برا جنین عوارض داشته باشه.و یه بچه اینطور به خاطر سهل انگاری من اسیر بشه

خب سهل انگاری نکنین عزیزم. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.