2777
2789
عنوان

خانمای باردار و مامانا بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 105 پست
حالا تازه رفتم اقدام.ببینم خدا چی میخاد.این ماه شروع کردم

بسلامتی ان شاالله

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸
انشاءالله میشه  فقط بیخیال باش و استرس نداشته باش  همه چیز و بسپر به خود خدا❤

متاسفانه خیلی استرسی هستم.فعلا ک چون تازه داریم اقدام میکنیم هنوز نگذشته.استزس ندارم.امید ب خدا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر دیر چرا؟

چون همیشه عقب مینداخت 

کیست داشت 

معمولا 1 ماه دوماه عقب مینداخت 

این شادمانی که اکنون در دست توست مدت زیادی نخواهد ماند.این دستان نرم کوچکی که دردست تو آشیانه دارد در حالیکه در افتاب قدم می زنی همیشه با تو نخواهد بود، همین گونه این پآهای کوچکی که در کنارت می دود و باصدای مشتاقی که بدون وقفه و باهیجان هزاران سوال از تو می کند تا ابد نیستند.این صورتهای قابل اعتماد که به طرف تو توجه می کنند، یابازوان کوچکی که بر گردن تو حلقه می شوند و لبان نرمی که بر روی گونه های تو فشار می آورند دایمی نیستند.قلب خودت را بر ایشان اارزانی بدار، روزهایشان را از شادی پر کن، در خوشی و شادمانی معصومانه شان شریک باش که طفولیت جز روزی بیش نیست و با چشم بر هم زدنی از دست خواهد رفت❤
@morsa ‍  مرسی عزیزم  انشاءالله زودی عکس بیبی چکت و بزاری  اگه مامان شدی و یاد ...

وای عزیزم ممنون من بی بی مثبت بشه عالمم و خبر دار میکنم از ذوقم🥰🥰🥰🙏🏻

خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻
متاسفانه خیلی استرسی هستم.فعلا ک چون تازه داریم اقدام میکنیم هنوز نگذشته.استزس ندارم.امید ب خدا.

استرس سمه

باعث میشه باردار نشی

انشاءالله همه چی خوب پیش بره

این شادمانی که اکنون در دست توست مدت زیادی نخواهد ماند.این دستان نرم کوچکی که دردست تو آشیانه دارد در حالیکه در افتاب قدم می زنی همیشه با تو نخواهد بود، همین گونه این پآهای کوچکی که در کنارت می دود و باصدای مشتاقی که بدون وقفه و باهیجان هزاران سوال از تو می کند تا ابد نیستند.این صورتهای قابل اعتماد که به طرف تو توجه می کنند، یابازوان کوچکی که بر گردن تو حلقه می شوند و لبان نرمی که بر روی گونه های تو فشار می آورند دایمی نیستند.قلب خودت را بر ایشان اارزانی بدار، روزهایشان را از شادی پر کن، در خوشی و شادمانی معصومانه شان شریک باش که طفولیت جز روزی بیش نیست و با چشم بر هم زدنی از دست خواهد رفت❤
وای عزیزم ممنون من بی بی مثبت بشه عالمم و خبر دار میکنم از ذوقم🥰🥰🥰🙏🏻

انشاءالله هر چه سریعتر این اتفاق بیوفته ط😍

استرس سمه باعث میشه باردار نشی انشاءالله همه چی خوب پیش بره

میدونم.ولی خدا کنه همه چی طبیعی بگذره.من واسه دخترم هم اینقد استرس داشتم در حد مرگ.فقط از خدا میخاسم دخترم نگه داره.چون اقدام داشتم.حتی لقاحم هم متوجه شدم.خیلی زور فهمیدم واسترس پشت استرس

دختر من ماه 5 باردار شدم 😊 انقد زود عادی شد،؟

اره خیلی بی انرژیم اخه من فکر کردم همون بار اول میشه که ۷سال بیخیال بچه بودم

خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻
انشاءالله هر چه سریعتر این اتفاق بیوفته ط😍

خدا از زبونت بشنوه ان شالله که هرچی خیر و مصلحته🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خودمم دحترم از 13 داشتم تا 18  ک گرفت.الانم فک میکنم زود اقدام کردیم .حالا میدونم شوهرم و زور ب ...

عزیزم منم دوماه دیگه میخوام اقدام کنم ولی کاملا گیج شدم منظورتون از سیکل و تعدادش چیه   

عزیزم منم دوماه دیگه میخوام اقدام کنم ولی کاملا گیج شدم منظورتون از سیکل و تعدادش چیه    

از روز اولی که پری میشی تا روز قبل از پری بعدی میشه یک سیکل

باید متوسط سیکلت بدونی که چند روزست بعد میشه محدوده تخمک گذاری حساب کرد کثلا برای من ۲۶-۲۸روزس حدودا بین ۱۳-۱۶ احتمال تخمک گذاریم در بالاترین حد ممکنه 

بشرطی که سیکلام کلا منظم باشه که خداروشکر مال من منظمه

البته قبل و بعد از این محدودم احتمال تخمک گذاری هستا ولی تو اون بازه زمانی بیشترین احتمال هست حالا باید طوری تنظیم کنی که بعد از پری یک روز درمیون رابطه داشته باشی که متاسفانه من بجز ماه اول ماهای بعد نشد فاصله های بین رابطه ها نامنظم بود و این سیکلمم چون قبل ماه رمضون بود همسرم به زور رضایت داد که فقط وسط سیکل یک بار بدون پوشش رابطه داشته باششم چون ماه رمضون بود و روزه میگرفتم گفت بدنت ضعیف میشه بزاز برای بعدش منم یک روز ازش خواستم و اونم چون سه ماه نشد فکر کرد این ماهم نمیشه ولی من امیدم بخداست که بهش ثابت کنه بخواد با یک گلم بهارمیشه😁😁🙈🙏🏻🙏🏻