2777
2789
عنوان

خانمای باردار و مامانا بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 105 پست
مرسی عزیز😚😚😚😚😚 اخه عذر خواهم میگفتن اون زمان غلیظ تره

فدات

آره میگن اول صبح که از خواب پامیشی غلیظ تره

من خیلی از موعدم گذشته بود اخه چون پریودام نامنظم بود 

من بچم ۸ هفته اش بود که فهمیدم😐😑

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست...؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من.شب قبل از موعد زدم سریع دوتا خط مثبت افتاد فرداشم رفتم ازمایش دادم.

الهی😍

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸

@morsa‍ 

مرسی عزیزم 

انشاءالله زودی عکس بیبی چکت و بزاری 

اگه مامان شدی و یادت بودم تگم کن 

خوشحال میشم😊😊

ریپلایم یکی در میون خراب میشه

این شادمانی که اکنون در دست توست مدت زیادی نخواهد ماند.این دستان نرم کوچکی که دردست تو آشیانه دارد در حالیکه در افتاب قدم می زنی همیشه با تو نخواهد بود، همین گونه این پآهای کوچکی که در کنارت می دود و باصدای مشتاقی که بدون وقفه و باهیجان هزاران سوال از تو می کند تا ابد نیستند.این صورتهای قابل اعتماد که به طرف تو توجه می کنند، یابازوان کوچکی که بر گردن تو حلقه می شوند و لبان نرمی که بر روی گونه های تو فشار می آورند دایمی نیستند.قلب خودت را بر ایشان اارزانی بدار، روزهایشان را از شادی پر کن، در خوشی و شادمانی معصومانه شان شریک باش که طفولیت جز روزی بیش نیست و با چشم بر هم زدنی از دست خواهد رفت❤
فدات آره میگن اول صبح که از خواب پامیشی غلیظ تره من خیلی از موعدم گذشته بود اخه چون پریودام نامنظم ...

خخخخخ دمت گرم چ دیر متوجه شدی،واسه منم نامنظم

الان عصر خریدم ولی هم دوست دارم بزارم هم استرس میگیرتم

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸
اره عزیزم پسره

بسلامتی.من چن ماهی میخام طبیعی اقدام کنم.اگه نشد میرم طیر نظر دکتر.قبل دخترم تنبلی داشتم با دارو باردارشدم.بعدا درست شد پری ک ناخواسته باردارشدم ک سقط شد بعد سقس ی کم بهم ریخت با تاخیر میشدم.نمیدونم حالا میشه یا نمیشه

خدا حفظش کنه ان شاالله بسلامتی ب دنیا بیاریش الهی

ممنون عزیزم 

انشاءالله قسمت شما و همه منتظرا 💋❤

این شادمانی که اکنون در دست توست مدت زیادی نخواهد ماند.این دستان نرم کوچکی که دردست تو آشیانه دارد در حالیکه در افتاب قدم می زنی همیشه با تو نخواهد بود، همین گونه این پآهای کوچکی که در کنارت می دود و باصدای مشتاقی که بدون وقفه و باهیجان هزاران سوال از تو می کند تا ابد نیستند.این صورتهای قابل اعتماد که به طرف تو توجه می کنند، یابازوان کوچکی که بر گردن تو حلقه می شوند و لبان نرمی که بر روی گونه های تو فشار می آورند دایمی نیستند.قلب خودت را بر ایشان اارزانی بدار، روزهایشان را از شادی پر کن، در خوشی و شادمانی معصومانه شان شریک باش که طفولیت جز روزی بیش نیست و با چشم بر هم زدنی از دست خواهد رفت❤
بسلامتی.من چن ماهی میخام طبیعی اقدام کنم.اگه نشد میرم طیر نظر دکتر.قبل دخترم تنبلی داشتم با دارو بار ...

ان شاالله ک میشه

طب اسلامی هم خوبه

بسلامتی.من چن ماهی میخام طبیعی اقدام کنم.اگه نشد میرم طیر نظر دکتر.قبل دخترم تنبلی داشتم با دارو بار ...

انشاءالله میشه 

فقط بیخیال باش و استرس نداشته باش 

همه چیز و بسپر به خود خدا❤

ممنون عزیزم  انشاءالله قسمت شما و همه منتظرا 💋❤

قربونت 

ان شاالله گلی😍😚

اره همه چی ممکنه

مرسی.اول قرار نبود تو سیکل 8باشه.برنامه ریزیم 14 و 15 پری بود .من 3روز پریم تموم شد.پاک شدم.تاریخ از دستم رفت.8سیکل فک کردم 15سیکله برنامه ریزی کردیم واسه اقدام بعد فهمیدم 8سیکله😐

فدات آره میگن اول صبح که از خواب پامیشی غلیظ تره من خیلی از موعدم گذشته بود اخه چون پریودام نامنظم ...

خواهر شوهر من 11 هفته فهمید

معده ات قبلا هم درد میکرد؟ این حالی که میگیو قبلا هم داشتی؟ سه ماه اقدامی؟ مگه مشکلی هست؟  به ...

نه اصلا هیچوقت مشکل معده نداشتم تازه گلاب به روت اسهالم شدم

رفتم دکتر دارو داد گفت دستگاه گوارشت عفونت کرده بهش گفتم شاید باردار باشم بهش بزخورد چپ نگام کرد دارویی که نوشت تو نت خوندم برای زن باردا خوب نبود نخوردم

نه خداروشکر سالمم همه چکاپ کردم

دو ماه پیشم که اقدام بودم بالا اوردم ولی به این شدت نبود این ماه ابم بالا میاوردم

الان خداروشکر دیروز و امروژ فقط تهوع داشتم بالا نیاوردم فکرکنم بخاطر دمیترون بود که دیشب خوردم

خدا از دلت بشنوه الهی🙏🏻💕

خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻
خواهر شوهر من 11 هفته فهمید

چقدر دیر چرا؟

خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻