2777
2789
عنوان

کنکوریا لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 106 پست
فایل های ویدیویی آموزشی صفر تا صد دروس مختلف رایگان هم هست!

مرسی عزیز همین عنوان رو سرچ کنم

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خلاصه نویسی برای زیست غافل نشو بشین مثلا مراحل فتوسنتز رو طوری که خودت متوجه بشی رو یه برگه A4 بنویس و از کتاب تست ها نکات رو حاشیه نویسی کن خیلی کمکت میکنه

نیکی چو از حد بگذرد نادان خیال بد کند! از دل برود هر آنکه از دیده برفت!
رو عمومیا و زیست سرمایه گذاری کن،مخصوصا عمومیا از الان هم میتونی به درصدای بالا برسی. از شیمی وریاض ...

پس روزه نمیتونم بگیرم_

اسم کتابای کمک درسی رو میگی قربونت اخه کتاب ندارم باید برم کتابخونه

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸
امسال خوبی شما تقویم نگاه. کردین تعدادشرکت کنندگان تجربی دیدی

اره گلم😭😭

از خلاصه نویسی برای زیست غافل نشو بشین مثلا مراحل فتوسنتز رو طوری که خودت متوجه بشی رو یه برگه ...

باشه گلم ان شاالله فردا انجام میدم،امشب هم اگه بر نامه ای دانلود کنم گیرم بیاد بخونم

منابع پیشنهادی

قرابت معنایی نشر دریافت

لغت و املا نشر الگو

تاریخ ادبیات نشر الگو یا گاج

آرایه ادبی هفت خوان خیلی سبز

زبان فارسی نشر دریافت

((اگه برای امسال میخوای نمیرسی اینارو بخونی خط ویژه ادبیات گاج بگیر))

عربی سفید گاج((تو مقدمه گفته تو فرصت کم چطور ازش استفاده کنی))

معارف گاج ((برای امسال خط ویژه))

زبان جامع مبتکران((برای امسال خط ویژه))

زمین شناسی نشر دریافت

ریاضی سال به سال خاکستری گاج ((برای امسال خط ویژه))

زیست جامع گاج((برای امسال جمع بندی مهر و ماه))

فیزیک گاج خاکستری((برای امسال زیپ اندیشه فائق))

شیمی فیل مبتکران + آی کیو گاج ((برای امسال همون فیل مبتکران))

نیکی چو از حد بگذرد نادان خیال بد کند! از دل برود هر آنکه از دیده برفت!
پس روزه نمیتونم بگیرم_ اسم کتابای کمک درسی رو میگی قربونت اخه کتاب ندارم باید برم کتابخونه

پایه ریاضی وفیزیکت اگه خوبه از خط ویژه استفاده کن(یه کتاب جمع بندیه)،اگه خوب نیست پایت خیلی سبز خوبه ولی حجمش خیلی زیاده.

واسه زیست چون تا حالا زیست نخوندی و آشنایی نداری خود کتاب درسیو بخون وخیلی سبز.

واسه شیمی مبتکران خوبه ولی حجمش زیاده،میتونی خط ویژه بگیری بجاش که خلاصست.

برای ادبیات کتابای نشر الگو خوبن،لغت واملا وقرابت معنایی وتاریخ ادبیات.اگه زبان فارسی هم میخوای بخونی کتاب هامون سبطی خوبه ولی حجمش زیاده وکلا اگه پایت تو زبان فارسی قوی نیست توصیه می کنم نخونیش.

برای عربی خیلی سبز از غزال موسوی خوبه.

برای دینی گاج طوسی خوبه.

برای زبان مبتکران شهاب اناری خوبه،

از متن نترسیم کیاسالار برای درک متن خوبه.

نگاه کن عزیزم رو عمومیات سرمایه گزاری کن عربی اگ جزوه میثم فلاح گیرت بیاد خیلی خوبه زبانم اناری دینی یوسفیان پور و گاج نقره ای ادبیات با احمد سبحانی بخون

این لحظه ها مال مان‌ بله یه جوری باش که انگار بار اخره به اینی که داری قانع باش خره

ولسه کنکور ۹۸ یا ۹۹؟؟؟؟؟

تو دیگر خوب نخواهی شد ...تا آخر عمردرگیر من خواهی بودو تظاهر می کنی که نیستی... مقایسه تو رااز پا در خواهد آورد... من می دانم به کجای ---قلبت--- شلیک کرده ام .... تو دیگرخوب نخواهی شد...
منابع پیشنهادی قرابت معنایی نشر دریافت لغت و املا نشر الگو تاریخ ادبیات نشر الگو یا گاج آرا ...

خدا خیرت بده ان شاالله گلم