2777
2789
عنوان

کنکوریا لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 106 پست
پایه ریاضی وفیزیکت اگه خوبه از خط ویژه استفاده کن(یه کتاب جمع بندیه)،اگه خوب نیست پایت خیلی سبز خوبه ...

مرسی عزیز

ن ادبیاتم بدک نیس،اما با ریاضی فیزیک میونه خوبی ندارم

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸
پایه ریاضی وفیزیکت اگه خوبه از خط ویژه استفاده کن(یه کتاب جمع بندیه)،اگه خوب نیست پایت خیلی سبز خوبه ...

خدا خیرت بده گلی

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاه کن عزیزم رو عمومیات سرمایه گزاری کن عربی اگ جزوه میثم فلاح گیرت بیاد خیلی خوبه زبانم اناری دینی ...

مرسی گلم از کجا میتونم اینا رو.گیر بیارم؟هم این میثم فلاح رو؟

مرسی عزیز ن ادبیاتم بدک نیس،اما با ریاضی فیزیک میونه خوبی ندارم

برای ریاضی فیزیک مبحث انتخاب کن مثلا احتمال و حد برای ریاضی و فیزیک دو سال چهارم

نیکی چو از حد بگذرد نادان خیال بد کند! از دل برود هر آنکه از دیده برفت!

چون فرصت کمی داری ریسک نکن با کتابای معروف فقط کار کن که امتحانشون رو پس دادن تا سردرگم نشی

برای ریاضی فیزیک مبحث انتخاب کن مثلا احتمال و حد برای ریاضی و فیزیک دو سال چهارم

شرمنده دقیق متوجه نشدم

نگاه کن تو کانالا تلگرامی تدریسشون هست بگرد پیدا کن مال میثم فلاح فک نکنم گیرت بیاد چون من همایششو رفتم پارسال هیچی عربی نخونده بودم ی ماه و نیم جمع بندیشو رفتم 87 زدمش

این لحظه ها مال مان‌ بله یه جوری باش که انگار بار اخره به اینی که داری قانع باش خره
چون فرصت کمی داری ریسک نکن با کتابای معروف فقط کار کن که امتحانشون رو پس دادن تا سردرگم نشی

مرسی عزیز همینا ک فرستادی رو لن شاالله بر کتابخونه گیر بیارم ان شاالله

خدا خیرت بده ان شاالله گلم

خواهش میکنم

رو مهارت تست زنی هم حتما کار کن اینکه از سوالای سخت رد بشی و سوال های ساده و متوسط رو سریع حل کنی بعد که یه دور دفترچه سوالات رو تموم کردی اگه وقت بود بری سراغ سوالای سخت تر

اینطوری خیالت راحته که سوال ساده ای رو از دست ندادی و اگه وقت کم بیاری حداقل یه درصد مناسبی کسب کردی حس آرامش تو کنکور خیلی مهمه

نگاه کن تو کانالا تلگرامی تدریسشون هست بگرد پیدا کن مال میثم فلاح فک نکنم گیرت بیاد چون من همایششو ر ...

اوکی گلم،ماشاءالله

الان چی میخونی؟