2777
2789
عنوان

کنکوریا لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 106 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزیزم زیست و شیمی تو تخصصی ها بخون حتما چون ضریب بالا داره .عمومی فارسی و دینی اگه عربیت خوب باشه او ...

اره گلم امسال،ان شاالله 

اوکی گلم باید پس خیلی رو عربی کارکنم

قبلنا ک خوب بود الان چند سال از درس دور بودم چیز زیادی یادم نیس

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸
نميدونم اخه ميخاي كنكور جديد بدي يا قديم  اره كتابخونه ميتوني بگيري

موقع ثبت نام ک زدم فک کنم شامل نظام قدیم میشد

فرقش چیه؟

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸
از کتابخونه میخوام بگیرم برنامه ای هس دانلود کنم کمکم کنه  اسم کتابا رو بگو خدا خیرت بده ان ش ...

تجربی هستی؟

نیکی چو از حد بگذرد نادان خیال بد کند! از دل برود هر آنکه از دیده برفت!
دو ماه دیگه؟هدفت چه رشته ای هست؟و پایت چطوره؟

اره متاسفانه دیر شد انگار دست و پام و فکرم بسته س

مامایی😶

ولی دندانپزشکی علاقه دارم😅

من صنایع خوندم چیزی مربوط ب تجربی نداشت اصن

من کنکوریم ولی از تجربی میخوام انسانی کنکور بدم 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
اره متاسفانه دیر شد انگار دست و پام و فکرم بسته س مامایی😶 ولی دندانپزشکی علاقه دارم😅 من صنایع خ ...

جدی صنایع خوندی؟ پس پایه ریاضیت خوبه دیگه از خیلی از تجربی ها جلوتری

چی باعث شده به مامایی فکر کنی؟  

نیکی چو از حد بگذرد نادان خیال بد کند! از دل برود هر آنکه از دیده برفت!
من کنکوریم ولی از تجربی میخوام انسانی کنکور بدم 

موفق باشی ان شاالله

اره متاسفانه دیر شد انگار دست و پام و فکرم بسته س مامایی😶 ولی دندانپزشکی علاقه دارم😅 من صنایع خ ...

رو عمومیا و زیست سرمایه گذاری کن،مخصوصا عمومیا از الان هم میتونی به درصدای بالا برسی.

از شیمی وریاضی وفیزیک هم جاهای پرتستو بخون،ساعت مطالعه ی بالا هم یادت نره

جدی صنایع خوندی؟ پس پایه ریاضیت خوبه دیگه از خیلی از تجربی ها جلوتری چی باعث شده به مامایی فکر کنی؟ ...

صنایع غذایی،

چند سال فارغ التحصیل شدم زیاد یادم نیس 

البته لیسانس ی رشته 

کاردانی ی رشته

از اول پزشکی علااااقه داشتم،اما چون ادم ب شدت وجدانی هستم نگرانی ک نکنه با جون مردم بازی بشه

صنایع غذایی بازار کار نداره،هم ک زیاد اهل وجدان نیستن بیشتر شرکتا و کارخونه ها

دیگه عزمم رو جزم کردم بیام مامایی😄😅