2777
2789

سلام خانما من زودپز برقی فلر دارم 

بار اول روشنش کردم پیس پیس کرد تا لوبیام بپزه 

اینبار آبگوشت گذاشتم اصلا هیچ صدایی نمیده و بخار هم نمیکنه بعضی ها میگن خودش باید فشارو خالی کنه بعضیا میگن ن مشکل داره

کسی میدونه چجوری باید باشه

نیم ساعت توی برقه اصن هیچ صدایی نمیده 

وااای

یاد زودپز برقی خودم افتادم که دفعه اول که روشنش کردم ترکید

خیلی ترسناک بود

از اون به بعد فوبیای زودپز گرفتم😆

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا سوپاپش روی حالتیه که بدون خروج فشاره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

ماله منم بوش هستم اولش صدا داد یکی دوبار الان نه آون سوتشو که رو درب هست با دستت این ور آون ور کن درست میشه صدا قطع میشه ...و اینکه ی نگا بکن ببین درشو درست بستی و چفت شده..اصلا نگرانی نداره در ار دوات با صدا بیصدا

محتاج صلوات تک تکتون برا آرامش دلم.
وقتی میچرخونمش به سمت چپ صدا میده  بذارم روی همین سمت؟

سمت چپ بذاری یه مقدار بخار میکنه سمت راست نه دیگه بستگی داره آب چقدر ریختی

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
ماله منم بوش هستم اولش صدا داد یکی دوبار الان نه آون سوتشو که رو درب هست با دستت این ور آون ور کن در ...

اره اینور اونورش کردم صدا کرد ولی میگم شاید درست نباشه میترسم😓

خخخخخ چجوری شد؟من میترسم بترکه خونم بره روی هوا

همون اولین بار  سی ثانیه بعد از اینکه روشنش کردم از بین درش خورشتم پاشید بیرون فقط شانس آوردم به من نپاشید

دفعه دوم که روشنش کردم یه صدای سوت خیییییلی بلندی داد منم نزدیکش نرفتم سریع رفتم برقای کل خونه رو قطع کردم تا اونم خاموش شد

دیگه هم ازش استفاده نکردم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

خخخخخ چجوری شد؟من میترسم بترکه خونم بره روی هوا

میتونی عکسشو بزاری تا بهت بگم ؟

چرا وقتی یکی تاپیک عکس میزنه میگه پست بعدی میزارم ولی پست بعد بازم پست میزاره صبر کنید داره میاد🤔یعنی چجوریه هم عکس داره میاد هم استارتر میتونه پست بزاره😯چرا تو تاپیکها میگید بچه ها پست نزارید پربازدید نشه😑پربازدید به معنی جلو رفتن صفحات نیست بخدا به تعداد بازدید😣اینجا کسی جرات نداره بگه دوست داره بچه اش پسر باشه باید حتما عشق دختر باشی وگرنه میجوَنِت😒چرا کاربرا یه عکس خیلی معمولی از خودشون میزارن همه میگن ماشالله برا خودت اسپند دود کن کلی قربون صدقه ش میرن درحالی که دیده شده عکس از آیشواریا گذاشتن میگن ایشش این چیه من ازاین خوشکلترم😯هیچوقت اینایی و که اسکرین شات از پیامهای شوهرشون میزارن که کلی قربون صدقه هم رفتن و درک نمیکنم یعنی واقعا چیزی به اسم حریم شخصی و خصوصی براشون تعریف نشده🤔وای اونایی که تاپیک میزنن فلان کاربر اقا بهم درخواست دوستی داده😷خب قبول نکن و تمام تاپیک زدنت چیه 😣😏اینجا هیچی تو سلیقه کاربرها نیست