2777
2789
اره منم تحت نظر ماما بودم گفتم بزن

نميدونم چرا اصلا حس خوبي نسبت به داروهايي كه ماماها تجريز ميكنن ندارم.بدون بررسي فقط دارو ميدن عاخه.شايدم من ماما خوب نديدم تاحالا .

ماما به نظر من بدرد مشكلات باروري نميخوره.ان شاالله هرموقع باردار شدين تحت نظرش باشين يا براي بدنيا آوردن بچه ماما خيلي بهتر از دكتره.ولي برا مشكلات نا باروري واقعا اطلاعاتشون در اون حد نيست كه كمك كنن بدتر تنظيمارو بهن ميزنن

براي هم دعا كنيم
نميدونم چرا اصلا حس خوبي نسبت به داروهايي كه ماماها تجريز ميكنن ندارم.بدون بررسي فقط دارو ميدن عاخه. ...

کاملا موافقم...من واسع بارداری قبلیم پیش ماما میرفتم اما قبلش پیش متخصص بودم...بعد که خارج رحم شدم ماما تشخیص نداد فقط منتظر بود سونو قلب رو ببرم..درصورتی که متخصص از روی بتام متوجه این قضیه شد...

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟؟؟ الهی شکر😍😍اخه دکترم گفت فولیکولات جالب نیست..امپولاتم نزن...دلم گرفت اما من دورهام طولا ...

يك هفته ديگه تخمك گزاريه؟؟؟ يعني روز چندم پريودت سونو فوليكول دادي؟

براي هم دعا كنيم
نه لک نداشتم سینه هامم دردنمیکنه😁فقط زیر دلم درد میکنه وبعضی اوقات سوزن سوزن میشه وکمر درددارم وسرد ...

همين يعني همش😍چشمت روشن خوش خبر باشي.اچ سي جي زدي اين ماه؟؟ درد آزاد سازيو حس كردي؟

براي هم دعا كنيم
همين يعني همش😍چشمت روشن خوش خبر باشي.اچ سي جي زدي اين ماه؟؟ درد آزاد سازيو حس كردي؟

خداازدهنت بشنوه دوست جونی😘من تنبلی تخمدان دارم زیاد به درد آزاد سازی توجه نمیکردم این ماه ک آمپول زدم زیاد به دردآزادسازی توجه نکردم.ولی زیر دلم یکم دردمیکرد حالا دیگه نمیدونم چی بود

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
اره شنیدم منم...توکل به خدا‌‌...من انقدر از عکس میترسیدم ۸ ماه عقب انداختم نرفتم😅 اما خب خداروشکر ...

دقيقا منم همينطور بعد هفت هشت ماه كنار اومدم با خودم كه برم و بخاطر بچه حاظر شدم دردشو تحمل كنم ولي رفتم ديدم اصلا درد نداشت خانومه گفت تموم شد ميتوني پاشي باورم نميشد

براي هم دعا كنيم
چقدر امیدوارم کردی دختر😍😍😍 توکل بخدا.. اخه دقیقا درد ازاد شدنشم حس کردم اقدامم داشتم..ببینم خدا ...

ان شاالله كه خوش خبر باشي درد آزادشدتشو حس كردي حتما آزاد شده عزيزم

براي هم دعا كنيم
کاملا موافقم...من واسع بارداری قبلیم پیش ماما میرفتم اما قبلش پیش متخصص بودم...بعد که خارج رحم شدم م ...

دقيقا آخه هر كسي تخصص تو زمينه خودشو داره ماما هم خوب باشه تو زمينه كاري خودش بهترينه ولي ناباروري درمانش به عهده پزشك متخصص زنان هست

براي هم دعا كنيم
بله عزیزم 

عكس رنگي گرفتي ماهه قبل؟؟؟ من ميگم شايد بخاطر عكس رنگي درد نداشتم...اون سه تا قبلو قبل عكس رنگي زدم كه با درد بود.حتي اون ماهي كه باردار شدم هم درد تخمك گزاريو داشتم باردار شدم ولي سفط شد

براي هم دعا كنيم
خداازدهنت بشنوه دوست جونی😘من تنبلی تخمدان دارم زیاد به درد آزاد سازی توجه نمیکردم این ماه ک آمپول ز ...

عزيزم منم تنبلي تخمدان دارم.ان شاالله همه مون باردار شيم همين ماه😍خبرشو حتما بهمون بده

براي هم دعا كنيم
عزيزم منم تنبلي تخمدان دارم.ان شاالله همه مون باردار شيم همين ماه😍خبرشو حتما بهمون بده

انشالللللللللللله چشم حتما

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...