2777
2789
چی بگم...خیلی خودتو درگیر علائم و درد نکن...ریلکس باش..فولیکولا منم جالب نبودن به گفته دکتر...اما گف ...

خب چرا ناامید یه فولیکول غالب داشتی دیگه ۲۵

منم یه ۲۵داشتم یه ۶ که با اون ۲۵ خداروشکر باردارشدم😍😍

آها پس تازه زدی..من شنبه ۱۵ روز میشه که از آمپول گذشته ومیرم آزمایش

واي عزيزم ان شاالله خوش خبر باشي برامون😍😍😍😍لكه لانه گزيني داشتي؟؟؟ سينه هات درد ميكنه؟

براي هم دعا كنيم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم تحت نظر ماما بودم گفتم بزن

تا ۱ سال طبیعیه باردار نشی..خودتو گرفتار امپول و قرص نکن‌‌مگه میشه عوارض نداشته باشه...

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿
چند بار اچ سب جي زدي شما؟ همون ماهه اول باردار شدي؟؟؟  من سه باز قبلا زدم هر سه بار درد داشتم ...

نه گلم من ۴ دوره زدم هر بار با تو ماه دوم باردار شدم 

این چهارمین بارداری ولی بچه اولم هست

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
خب چرا ناامید یه فولیکول غالب داشتی دیگه ۲۵ منم یه ۲۵داشتم یه ۶ که با اون ۲۵ خداروشکر باردارشدم😍😍

واقعا؟؟؟

الهی شکر😍😍اخه دکترم گفت فولیکولات جالب نیست..امپولاتم نزن...دلم گرفت

اما من دورهام طولانیه خودم میگم شاید اون ۹ و ۶ که داشتم تا ۱ هفته دیگه که تخم گزاریه باز رشد کنن...نمیدونم...

عین من... منم پارسال این موقع باردار بودم که ۷ هفته متوجه شدن خارج رحمه... بعد از اون جریان اول با ...

ان شاالله در همين اولين اقدام جدي نتيجه ميگيري.منمعكس رنگي دادم ميگن بعد عكس رنگي خيلي احتمال بارداري بالاتره

براي هم دعا كنيم
واي عزيزم ان شاالله خوش خبر باشي برامون😍😍😍😍لكه لانه گزيني داشتي؟؟؟ سينه هات درد ميكنه؟

نه لک نداشتم سینه هامم دردنمیکنه😁فقط زیر دلم درد میکنه وبعضی اوقات سوزن سوزن میشه وکمر درددارم وسردرد همین

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
نه گلم من ۴ دوره زدم هر بار با تو ماه دوم باردار شدم  این چهارمین بارداری ولی بچه اولم هست

انشالله بسلامت بغلش کنی😍😍😍

واقعا؟؟؟ الهی شکر😍😍اخه دکترم گفت فولیکولات جالب نیست..امپولاتم نزن...دلم گرفت اما من دورهام طولا ...

دکتر بیخود کرده تخمدانا هر ماه فقط یه فولیکول غالب میکنن و تخکشو ازاد میکنن بقیه که تحلیل میشن توام اون ۲۵رو داشتی که عالیه

سر خود نیس گلم چند ماه رفتم پیش ماما تحت نظر گف آمپول بزن من ترسیدم نکنه عوارض داشته باشع

ماما كه متخصص زنان نيست تخصصشم اين نيست.به نظرم اگر تنبلي تخمدان داري يا مشكل هورموني داري حتما برو پيش متخصص.دكترا بعد سونو فوليكول و طبق سايزش دوز دارو رو مشخص ميكنن كه چنتا آمپول بزني.من يه ماه دوتا ١٠٠٠ زدم اين ماه يه دونه ٥٠٠٠٠

براي هم دعا كنيم
ان شاالله در همين اولين اقدام جدي نتيجه ميگيري.منمعكس رنگي دادم ميگن بعد عكس رنگي خيلي احتمال باردار ...

اره شنیدم منم...توکل به خدا‌‌...من انقدر از عکس میترسیدم ۸ ماه عقب انداختم نرفتم😅

اما خب خداروشکر درد زیادی نداشتم و لوله هامم باز بود..

دکتر بیخود کرده تخمدانا هر ماه فقط یه فولیکول غالب میکنن و تخکشو ازاد میکنن بقیه که تحلیل میشن توام ...

چقدر امیدوارم کردی دختر😍😍😍

توکل بخدا..

اخه دقیقا درد ازاد شدنشم حس کردم اقدامم داشتم..ببینم خدا چی میخواد...واسمون دعا کن..