2777
2789
روز ١١ دوره كه درد نداري.اچ سي جي بده بعد ٢٤ تا ٣٦ ساعت درد آزاد شدنشو داري

اها مرسی عزیزم. دردش خیلی شدیده؟😐 قرص مسکن میشه خورد یا ضرره؟؟ چون من اصلا در حالت عادیم فقط موقع پریودام درد شدید شکم دادم تخمگ گذاریو اصلا حالیم نمیشه

‏یکی باشه بهت بگه "غصه نخور درست میشه"      ‏تو بدونی درست نمیشه ها ؛ ولی دلت به حرفش گرم بشه :) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی نا امید شدم وقتی سونو دادم... چندتا سایز ۹ داشتم ...و چندتا ۶...و یه ۲۵

اون ٢٥ خوب بود

نا اميد نباش اون خودش آزاد ميشه سكس مرتب داشته باش ان شاالله نا اميديت يه روز به زودي تموم ميشه.

براي هم دعا كنيم
خيلي جالبه عاخه قبلا با دقيقا همين داروها درد آزاد شدنشو داشتم.فوليكولام روز ١١ خيلي ريز بود و دكتر ...

چی بگم...خیلی خودتو درگیر علائم و درد نکن...ریلکس باش..فولیکولا منم جالب نبودن به گفته دکتر...اما گفت اقدامتو داشته باش

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿
بله من اصلا درد نداشتم ترشحمم عادی.تخمک ازاد شد والان ماه چهارمم داره تموم میشه نی نی هم پسله😍

جدي؟؟؟ اچ سي جي زديو درد نداشتي برا آزاد شدنش؟ باردارم شدي؟ عزيزم تبريك ميگم ان شاالله صحبح و سالم بياد بغلت

براي هم دعا كنيم
اون ٢٥ خوب بود نا اميد نباش اون خودش آزاد ميشه سكس مرتب داشته باش ان شاالله نا اميديت يه روز به زود ...

ینی ممکنه ....

اخه ۲۵ واسع روز ۱۱ فک کنم غیر طبیعیه...نمیدونم..توکل به خدا

انشالله خودتم جواب بگیری

مامینینی جون کی اچ سی جی زدی؟

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
 اها مرسی عزیزم. دردش خیلی شدیده؟😐 قرص مسکن میشه خورد یا ضرره؟؟ چون من اصلا در حالت عادیم فقط ...

اگه آمپول اچ سي جي نزده باشم كه خودمم همينم درد ندارم اصلا.

دردش مث درد پريودي نيم ساعت تا يك ساعت ادامه داره ميگيره ول ميكنه درد حد مسكن خوردن نيست

براي هم دعا كنيم
بله من اصلا درد نداشتم ترشحمم عادی.تخمک ازاد شد والان ماه چهارمم داره تموم میشه نی نی هم پسله😍

شما هم دارد مصرف کردی؟؟سونو تخمک دادی؟؟

چی بگم...خیلی خودتو درگیر علائم و درد نکن...ریلکس باش..فولیکولا منم جالب نبودن به گفته دکتر...اما گف ...

آره به منم تاريخ داد برا اقدام فعلا دارم به حرف دكتر گوش ميدم ببينم خدا چي ميخاد😅

براي هم دعا كنيم
اگه آمپول اچ سي جي نزده باشم كه خودمم همينم درد ندارم اصلا. دردش مث درد پريودي نيم ساعت تا يك ساعت ...

اها. انشالله به همین ماه عزیزم هممون این ماه جواب بگیریم😢

‏یکی باشه بهت بگه "غصه نخور درست میشه"      ‏تو بدونی درست نمیشه ها ؛ ولی دلت به حرفش گرم بشه :) 
ینی ممکنه .... اخه ۲۵ واسع روز ۱۱ فک کنم غیر طبیعیه...نمیدونم..توکل به خدا انشالله خودتم جواب بگیر ...

يك درصد هم نشد ان شاالله ماهه بعد.حالا ديگه دكتر قلق بدنت دستش اومده و ميدونه چه دوز دارويي بهت بده تا فولي ها خوب رشد كنن.ماهه بعد پر قدرت برو جلو😅من به خودمم همينو ميگم كه نپوكم از نا اميدي😂

براي هم دعا كنيم
آره به منم تاريخ داد برا اقدام فعلا دارم به حرف دكتر گوش ميدم ببينم خدا چي ميخاد😅

انشااله به حق همین ماه و همین لحظه خدا دلتو شاد کنه😍

يك درصد هم نشد ان شاالله ماهه بعد.حالا ديگه دكتر قلق بدنت دستش اومده و ميدونه چه دوز دارويي بهت بده ...

شما چندوقته اقدامی؟بچه اولی؟؟