بچه ها من و دخترم مجبوریم مدت طولانی از همسرم دور باشیم . خیلی زیاد. خیلی ناراحتم ولی چاره ای نیست. بخاطر آینده بچم و خودمون باید تحمل کنیم. نظرتون چیه؟ آیا این کار اشتباهه؟ شاید این دوری دو سال بشه و تو این دوسال ممکنه بتونیم هر 6 ماه همدیگرو ببینیم فقط/
دنیا بی قانون تر از این حرفاست که براش دودوتا چهارتا بکنی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم اگر به شوهرت اطمینان داری و مرد خوبیه نگران نباش و تازه الان عصر ارتباطاته میتونی هرروز از طریق واتساپ باهاش تماس تصویری برقرارکنی.دوسال مثل برق و باد میگذره
چرا اتفاقا هر چند وقت یه بار اقاه میره زن و بچشو میبینه خیای هم پولدارن هیچ مشکلی هم باهم ندارن.خواهرشوهر خودمم همینطوره با پسرش تهرانه شوهرش گرجستان کار میکنه هر ۶ ماه یه بار میاد زن و بچشو میبینه اونا خیلی باهم مشکل داشتن الان که شوهره نیست دورن خیلی کم دعواشون میشه