2777
2789

بچه ها من و دخترم مجبوریم مدت طولانی از همسرم دور باشیم . خیلی زیاد. خیلی ناراحتم ولی چاره ای نیست. بخاطر آینده بچم و خودمون باید تحمل کنیم. نظرتون چیه؟ آیا این کار اشتباهه؟ شاید این دوری دو سال بشه و تو این دوسال ممکنه بتونیم هر 6 ماه همدیگرو ببینیم فقط/

دنیا بی قانون تر از این حرفاست که براش دودوتا چهارتا بکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگر به شوهرت اطمینان داری و مرد خوبیه نگران نباش و تازه الان عصر ارتباطاته میتونی هرروز از طریق واتساپ باهاش تماس تصویری برقرارکنی.دوسال مثل برق و باد میگذره

این ک دیگه زندگی نیست.

چرا اتفاقا هر چند وقت یه بار اقاه میره زن و بچشو میبینه خیای هم پولدارن هیچ مشکلی هم باهم ندارن.خواهرشوهر خودمم همینطوره با پسرش تهرانه شوهرش گرجستان کار میکنه هر ۶ ماه یه بار میاد زن و بچشو میبینه اونا خیلی باهم مشکل داشتن الان که شوهره نیست دورن خیلی کم دعواشون میشه

عشقم همه کسم دخترم😍😍

من میخوام برم مسافرت عوضی نمیذاره

ازش خسته شدم تحملشو ندارم 

افسردگی گرفتم میگ باید صبر کنی هرچند طول بکشه با خودم بری

دعا کنید راضی شه برم 

من جایے باختم ڪه فڪر ڪردم دارم به آرزو هام میرسم.

حتما خارج از کشور میرین

اگر برا کار یا تحصیله خب باید ارزش سنجی کنی بگی این سختی موقته به قولی دوسال بخور نون وتره ده سال بخور نون وکره  وخودت را قوی کنی  سخته ولی کوتاه وموقته

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.