2777
2789
عنوان

استرس دارم برای سونو آنومالی...

2706 بازدید | 17 پست

سلام 

خوبین؟ 

من شنبه نوبت سونو آنومالی دارم، هرچی نزدیک تر میشیم به شنبه من بیشتر فکرم درگیر میشه، بیشتر نگران سلامتی دختر کوچولوم میشم☹️

دکتر برام نوشته بررسی آنومالی، طول سرویکس و ان بی. 

تو سونو آنومالی دقیقا چیا بررسی میشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ استرس نداشته باش من خودم هفته پیش انجام دادم کل بدنه بچه روچک میکنن طول سرویکسوچک میکنن نوع جفتوچک میکنن وخیلی چیزای دیگه مال من ک خداروشکرهمه چیم نرمال بودانشالله که مال توهم نرمال باشه

خدایاشکرت بابت همه چی👩‍⚕️⚘

آره تو سونوی آنومالی بیشتر برا سندرم داون اینا بررسی میشه جفتت رو نگاه میکنه طول سرویکس و مواردای دیگه، منم مث شما بودم استرس داشتم ولی خب من بخاطر اینکه قبل از بارداریم یه قرصی استفاده کرده بودم که باید 6 ماه میگذشت و بعد باردار میشدم، بنظرم برو آرایشتو بکن خودتو خوشگل کن قراره نی نیتو ببینی جنسیتشو بفهمی راستی یادت نره شوهرتو هم با خودت ببری تا اونم نی نی رو ببینه

هیچ استرس نداشته باش من خودم هفته پیش انجام دادم کل بدنه بچه روچک میکنن طول سرویکسوچک میکنن نوع جفتو ...

خداروشکر که نرمال بود همه چی کوچولوت

انشالله صحیح و سالم بغل بگیریش

استرسم اصلا دست خودم نیست، چون بعد از 2 تا سقط اینو خدا بهم هدیه داده، همش نگرانشم

خداروشکر که نرمال بود همه چی کوچولوت انشالله صحیح و سالم بغل بگیریش استرسم اصلا دست خودم نیست، چون ...

ممنون گلم اصلن استرس ب دلت راه نده انشالله که سالم وسلامت میادبغلت

خدایاشکرت بابت همه چی👩‍⚕️⚘
آره تو سونوی آنومالی بیشتر برا سندرم داون اینا بررسی میشه جفتت رو نگاه میکنه طول سرویکس و مواردای دی ...

نی نیت گل پسره؟ 😍

شوهرم که حتما میاد چون رفتم جایی نوبت گرفتم که دکترش اجازه میده شوهرمم بیاد باهام داخل اتاق سونو. 

یعنی میگی شنبه آرایش کنم؟ 😁😁😁

منم دوشنبه میرم ولی استرس ندارم ،راستش یه کم محیط اینجا هم استرس زا هست ،من سعی میکنم تاپیک های ناراحت کننده رو کمتر بخونم ،خدا هیچ پدر و‌مادری رو با ناراحتی و مریضی بچه اش امتحان نکنه ،انشالله که همه چیز خوبه به دلت بد راه نده 

۱۰ درصد تخفیف برای دوستای نینی سایتی 
منم دوشنبه میرم ولی استرس ندارم ،راستش یه کم محیط اینجا هم استرس زا هست ،من سعی میکنم تاپیک های نارا ...

نه عزیزم من اصلا تاپیکای اونجوری رو نمیخونم

من به خاطر سقطای قبلیم یکم نگرانم

انشالله هردومون با لب خندون از سونو برگردیم

نه عزیزم من اصلا تاپیکای اونجوری رو نمیخونم من به خاطر سقطای قبلیم یکم نگرانم انشالله هردومون با ل ...

انشالله ، به سقط های قبلی هم فکر نکن ،این دیگه موندگار شده  خیالت راحت ،تا میتونی بخواب که از مهر به بعد حسرت خواب رو خواهیم داشت :)

۱۰ درصد تخفیف برای دوستای نینی سایتی