2777
2789
عنوان

افزایش حجم لب با طب سوزنی

1375 بازدید | 6 پست

سلام دوستان جان

من عضو جدید سایت هستم

میخواستم ببینم کسی راجع به افزایش حجم لب با طب سوزنی اطلاعاتی داره؟

اگه چیزی میدونید ممنون میشم اطلاعاتتون رو به من هم بگید.

۱_حجیم کردن لب با طب سوزنی امکان پذیره؟

۲_اگه امکان پذیره، دوره نقاهت هم داره ؟

هزینش چقدره؟

مرسی

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تزريق ژل كه بهتره

سلام. این اولین تاپیک من و شما اولین کسی هستی که برام پیام گذاشتی😍😍😍😍

میگن بعد از تزریق تا یه مدتی لبها مثل اردک میشه و من دوست ندارم اون شکلی بشم.

میخام راجع به طب سوزنی یکم تحقیق کنم ببینم چجوریاس

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 
برای پوست شنیدم ولی لب نه 

سلامم.من امروز شنیدم که برای حجیم کردن لب هم کاربر  داره.یه کلینیک طب سوزنی تو شیراز بهم وقت داده برای ۲۸ اردیبهشت

سلام. این اولین تاپیک من و شما اولین کسی هستی که برام پیام گذاشتی😍😍😍😍 میگن بعد از تزریق تا یه م ...

عزييييزم😍 تزريق جاي خوب بري فقط ٢الي٣ روز يه مقداري ورم ميكنه بعد حالت عادي ميشه 

عزييييزم😍 تزريق جاي خوب بري فقط ٢الي٣ روز يه مقداري ورم ميكنه بعد حالت عادي ميشه 

ممنونم از پاسخگوییتون.😘😘