2777
2789

پسرمو ده روزه که مهد ثبت نام کردم ماهانه ۳۰۰ تومن هم پول دادم حالا پسرم علاقه نشون نمیده که بره این مدت هم فقط یه روز رفته بنظرتون زشته بخوام زنگ بزنم بگم هزینه رو پس بدن بهم 

تو پاییز هم چند ماهی رفت الان اما مایل نیس بره

زنگ بزن پس بگیر

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زشت که نیست ولی مهد نمیده چون مهدا هزینه رو اول ماه میگیرن دیگه کاری ندارن بری یا نه مگه اینکه منصف ...

واقعا؟اخه فقط یه روز رفته 

خودمم میگم به مدیرش زنگ بزنم باز اگه بگه نه خیلی بهم برمیخوره حقیقتش

تاجایی که من میدونم پس نمیدن حتی اگه یک ساعت ازاون ماه روبره یاحتی نرفته باشه بازمونده به مهدشما

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔