2777
2789
عنوان

رنگ چشم نوزاد

453 بازدید | 19 پست

سلام مامانا یه سوال دختر من از روزی که به دنیا اومده داره چشماش روشنتر میشه الان شش ماهشه و چشماش سبز و آبی شده من چشمام عسلیه و شوهرم قهوه ای ولی پدر بزرگ من چشماش سبز آبی بوده حالا به نظر شما همینطوری میمونه یا عوض میشه؟

سوگل و سونیا نفسهای مامان🩷🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی ایشالا که بمونه.من خودم چشام ابی.شوهرم عسلی.دخترم قهوه ای تیره شده.خییلی واسم جالب بود ولی نوزادیش به ابی میخورد مامانمم همش میگفت چشاش رنگیه.خلاصه روزای سخت کولیک ورفلاکسشو به این امید که چشاش رنگیه طی کردم ولی چشاش اخرش رنگی نشد.تنش سلامت

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....

من بچه بودم به گفته مامانم چشماش تيره تر بوده

و هرچي سنم ميره بالاتر روشن تر ميشه

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 
وایی ایشالا که بمونه.من خودم چشام ابی.شوهرم عسلی.دخترم قهوه ای تیره شده.خییلی واسم جالب بود ولی نوزا ...

ای بابا حیف شد ایشاالله که همیشه سالم باشه عزیزم😘

سوگل و سونیا نفسهای مامان🩷🩷
ای بابا حیف شد ایشاالله که همیشه سالم باشه عزیزم😘

قربونت برم گلم.ان شا الله همه ی بچه ها سلامت باشن

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....