2777
2789
عنوان

دیشب با برادر شوهرم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 3689 بازدید | 82 پست
منم همینو میخوام دوس دارم رابطه خانواده شوهرم باهامون خوب باشه همیشه احترامشونو نگه داشتم گفتم من چط ...

عزیزم .... چی بگم واقعا . واقعا این فرهنگ و جامعه ما عجیبه!، چرا بین داماد و برادر زن ،،همچین مشکلاتی نیس؟  ... تو جامعه ما از بچگی تو گوشمون خوندن خواهرشوهر و عروس باید بد باشن .

منم نمیدونم عزیزم ولا . چه دلیلی داره اخه که اینقدر ما با هم بد باشیم . همیشه برام عجیبه و عادی نمیشه .

امیدوارم آرامش بیاد تو زندگیت گلم . دلت شااد

یعنی اگه من جات بودم ازاونجاش دارش میزدم برادرشوهرتوگوه خورده اینجوری حرف زده منم پارسال باخواهرشوهر ...

شوهرم اوایل بدتر از اینا بود باهام همیشه سر خانوادش دعا داشت باهام جوری پرش کرده بودن روز عروسی تو ماشین است منو میبرد آرایشگاه با مشت زد تو شکمم انقد گریه کرده بودم چشمام پف کرده بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهرای منم تا بامن بحثشون میشد محل زندگیمون رو مسخره میکرد کلا چند نفر دیگه ام همش مسخره میکردن ...

چرا از بابات 

اونا ادمای بی فرهنگی ان....

من باشم میگم این که میگن  الاغ پالون طلا بافت هم بزاره الاغه راسته 

محل زندگی شخصیت نمیاره همینه  اگه می آورد شماها این رفتار و نداشتین

شوهرم اوایل بدتر از اینا بود باهام همیشه سر خانوادش دعا داشت باهام جوری پرش کرده بودن روز عروسی تو م ...

واااای عزیزم واقعا واست ناراحت شدم فک کن روز عروسیت باهات اینجوری کنه شوهرت خیلی دل ادم میشکنه

واااای عزیزم واقعا واست ناراحت شدم فک کن روز عروسیت باهات اینجوری کنه شوهرت خیلی دل ادم میشکنه

آره بخدا هیچوقت از یادم نمیره تو همه ی عکسای عروسیم و فیلم عروسیم چهره م ناراحت و غمگینه بدترین شب زندگیم بود.

با همسرت جدی صحبت کن اگه پشتت دربیاد دیگه جرات نمیکنن بهت بی احترامی کنن. اینو خیلی واضح و قاطع ازش ...

همیشه همینو بهش میگم که اگه اون هوامو داشته باشه کسی جرات نمیکنه بهم بی احترامی کنه .اونا هم دیدن شوهرم بیخیاله هرجور دلشون بخواد رفتار میکنن ،یبار سر یه موضوعی برادر شوهر کوچیکم با شوهرم بحثشون شد رفته بودم خونه ی پدر شوهرم برادر شوهر کوچیکم جواب سلام منو نمی داد به من بی محلی میکرد در صورتی که من تا اونموقع نمیدونستم اینا بحثشون شده،اصلا من چه گناهی کردم اینجوری رفتار میکرد با من ،چون با شوهرم بحثش شده به منم بی محلی میکرد 

شما احتیاج به دفاع شوهرت نداری ماشاالله زبون داری میتونی از خودت  دفاع کنی

از بس شوهرم هیچی نگفته اونا هر چی خواستن گفتن،خودشون  زبون آدمو میکشن بیرون خودشون باعث میشن جوابشونو بدم،شما این خانواده رو نمیشناسین میگن عروس باید تو سری خور باشه منم وقتی عروس این خانواده شدم ۱۸ سالم بود تو خونمون حتی بابام سرم داد نکشیده بود اینا هرجور دلشون میخواد رفتار میکنن باهام ولی دیکه این اجازه رو نمیدم بهشون

البته خانواده ی شوهر من جراعت ندارن به من توهین کنن چون اونوقت خودم پارشون میکنم  فقط بعضی وقت ...

اینا انقدر بی ادبن علاوه بر دخالت بی احترامی و توهین هم میکنن

با همسرت جدی صحبت کن بگو در شان من و خانوادم نیس که با چنین آدمایی بحث کنم اگه میتونی قانعشون کن بهم ...

آره امشب اینو بهش گفتم، به همسرم گفتم دیگه بسه تا الان هر چی گفتن هیچی نگفتم اگه نمیتونی بهشون بگی احترام نگه دارن منم دلیلی نمی بینم احترام بذارم بهشون .

خواهر با منم اینجورین ولی جرأت دارن با جاریام اونجوری باشن فقط روسر منه بد بخت سوارن از اول شل گرفت ...

من اون موقع که ازدواج کردم ۱۸ سالم بود ساکت و آروم بودم اینا از کم سن و سال بودن من سو استفاده میکردن تیکه مینداختن  بی احترامی میکردن ولی من هیچی نمی گفتم اینا بدتر میشدن جوری که خواهرشوهرم باهام دعواش شد گفت مادرت ایشالا به روز مادر من بیفته ،چون مادر شوهرم سکته کرد بنده خدا یه مدت تو جا بود من و جاریتم ازش نگهداری میکردیم.همین خواهرشوهرم اون موقع نامزد بود پاشد رفت خونه ی نامزدش یوقت از مادرش نگهداری نکنه حتی مادرش هم مرد سر خاکش نیومد.

خوب کرد شوهرت الان منت سر شوهرت نیست

آره واقعا خدارو شکر ولی با اون حال دخالت میکردن چی بخرین واسه خونتون چی نخرین، منم تو نامزدی اصلا بهش فشار نیاوردم که واسم چیزی بخره دوس داشتم پولاشو جمع کنه با این حال خانواده ش میگفتن توقعات من خیلی زیاده 

آره واقعا خدارو شکر ولی با اون حال دخالت میکردن چی بخرین واسه خونتون چی نخرین، منم تو نامزدی اصلا به ...

من که دیروز خونه پدرشوهرم بهشون گله کردم گفتم حالا شما همیشه گله دادین یبارم من گله کنم.... حرفا دلم همه رو زدم بهسون بعد گفت تو بد برداشت میکنی منم گفتم دلیل نمیسه هر کی هر رفتاری می خواد انجام بده بعد بگه تو بد برداشت میکنی ....من فقط به به افراد محدودی نظرم اینه

من که دیروز خونه پدرشوهرم بهشون گله کردم گفتم حالا شما همیشه گله دادین یبارم من گله کنم.... حرفا دلم ...

تو هم خوب کاری کردی گفتی حرفاتو آدم همش ناراحتیشو تو خودش بریزه مریض میشه غصه میخوره چرا ما خودمونو حرص بدیم بخاطر اونا بذار اونا حرص بخورن