2777
2789

الان دوست داشتم خونه‌مون بودم.

خونه قبلی‌مون.

یعنی قبل از اینکه بکوبیم آپارتمانش کنیم؛ صلات ظهر، ناهار خورده و نخورده، نخ سمت راستی پرده کرکره آبیه رو می‌کشیدیم که اتاق تاریک بشه. بعد همگی می‌خوابیدیم، نفری یه چادر نماز یا ملحفه می‌کشیدیم رومون.

پنکه رو هم طوری تنظیم می‌کردیم که همینجور که می‌چرخه به همه باد بزنه.

حیاط پر از خورشید.

پر از مورچه.

پر از مگس.

دمپایی پلاستیکیا زیر آفتاب شُل و وِل بشن.

لباسا رو بند رخت گرمشون بشه.

سکوت مطلق باشه

همسایه‌ها همه خواب باشن

بچه‌ها فوتبالشون تموم شده و همه رفته باشن خونه‌هاشون.

فقط صدای تیک‌تیک گردن پنکه بیاد و قِرقِر پره‌هاش

با صدای غورغور یاکریمه که تو حیاط زیر ایرانیت تخم گذاشته.

حس_خوب#  

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

آخیی یادش بخیر اون خونه ها

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاکریم بغ بغو میکنه خواهر خخخخ

ولی گذشته از شوخی تموم نوشته هاتو تجسم کردم چ حال خوبی در جریان بوده،کاش میشد ادم گاهی برگرده ب گذشته و انرژی جمع کنه و برگرده

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

من که سنــــــــــم به اینچیزا قد نمیده😎😎😎😏😏

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

الان تو همین جاهم. فقط فرقش اینه جا پنکه کولرروشنه... صدا کمه گنجشکا میاد  گرمه.. نمازخوندیم. ی چادررورم کشیدم. بچه ها خابن. دمپایی ها ول دم در.. 

صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️
متن خودته؟ چقدر خوب خواننده رو با خودش همراه میکنه

نه عزیزم من مینویسم 

یکی از تاپیکام هست با عنوان "دوستت دارم"

ولی این متن من نیس 

توی کانال متن عضوم دیدم حس خوبی میده گفتم بخونین شماهم😍

الان تو همین جاهم. فقط فرقش اینه جا پنکه کولرروشنه... صدا کمه گنجشکا میاد  گرمه.. نمازخوندیم. ی ...

امضات هندیه؟