2777
2789
عنوان

لطفا همه بیاین راهنماییم کنید😓

81 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها

من خودم یه آدم شاد و اکتیوم که سعی میکنم همیشه تو زندگی انرژی مثبت داشته باشم و به بقیه منتقل کنم

حالا در نظر بگیرید با یه خونواده ای وصلت کردم که همه اعضای اون (بخصوص مادرشوهر و ۳تاخواهرشوهرا) بجز خودشون هیشکیو قبول ندارن،همه رو گناهکار و از راه به در میبینن،همش اخم و تخم دارن،با هیچ کس دقت کنید با هیچکس ارتباط نزدیکی ندارن ، تو حرفاشون فقط انرژی منفی حس میکنی و ....

و با تمام این اوصاف من بخاطر همسرم(که خداروشکر به شکل جهش یافته ای ۹۰ درصد اخلاقای خانوادشو به ارث نبرده)مجبورم با این خانواده هفته ای یکی دو بار معاشرت داشته باشم.حالا در نظر بگیرید هرموقع که از پیششون برمیگردیم من کاملا انرژی خودمو از دست میدم،تمام روحمو انرژی منفی میگیره و تا یکی دو روز اعصابم خرابه و به حرفا و تلخیاشون فکر میکنم

با همسرم هم نمیتونم خیلی راجب این موضوع صحبت کنم به ۲ دلیل:

یک اینکه خب بالاخره خانوادشن و با وجودی که میدونه همه حرفای من درسته خوشش نمیاد کسی از خانوادش بدگویی کنه

دو اینکه بخاط اینکه تو این خانواده بزرگ شده مثل من که از بیرون وارد این خونواده شدم عمق فاجعه رو درک نمیکنه و راحت از کنارشون میگذره چون عمریه به اخلاقاشون عادت کرده(البته اینم بگم بعضی وقتا پیش میاد کا حتی همسرم هم از رفتاراشون شوک میشه و باهاشون بحث میکنه)

حالا با توجه به اینکه باردارم خیلی ذهنم درگیره،از یه طرف نگرانم نکنه بچه من خدای نکرده یک ذره حتی به اونا و نوه هاشون شبیه بشه(چون نوه هاشون هم به تبع خودشون بچه های گستاخ و شروری هستن)

از یه طرفم دوس ندارم تو این معاشرتا روحیه‌م تحت تاثیر قرار بگیره و اینو به همسر و بچم منتقل کنم

لطفا لطفا لطفا راهنماییم کنید😥

😍نی نی کوچولوی نازم منتظرتم نرمالوی قشنگم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم خیلی انرژی مثبتم و تو شرایط شما هستم 

اما من بلدم اصلا به چیزی که نمیخوام فکر نکنم و هیچی نمیتونه حال خوبم و بد کنه مگه خودم بخوام بهش فکر کنم . شمام رو خودت کار کن به اونا فکرم نکنی 

خداروشکر
تو ميتوني بچهراتو با محبت باگذشت  متواضع و دوست داشتني بار بياري

درسته ولی بالاخره اونا هم فامیلاشن و تو رفت و آمدا از خودشون و بچه هاشون یاد میگیره

خب مثالا چکارایی میکنن. اینکه اخمو هستن که دلیل بر بد بودن نیست. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
من خودم خیلی انرژی مثبتم و تو شرایط شما هستم  اما من بلدم اصلا به چیزی که نمیخوام فکر نکنم و ه ...

لطفا راهنماییم کن چطور به این مرحله برسم که اصلا برام مهم نباشن

خب مثالا چکارایی میکنن. اینکه اخمو هستن که دلیل بر بد بودن نیست. 

گفتم دیگه عزیزم،هیچکسو قبول ندارن،اگه چیزی میخوان بهت بگن با بدترین لحن ممکن میگن،با بی احترامی خیلی وقتا حرف میزنن

درسته ولی بالاخره اونا هم فامیلاشن و تو رفت و آمدا از خودشون و بچه هاشون یاد میگیره

بله ميدونم اما يادمون نره ادب از كه آموختي از بي ادبان 

ميخوام ارامش داشته باشي از الان ذهنت درگير نشه 

خيلي خوب ميتوني از همين شرايط به نفع فرزندت استفاده كني 

دلم ازاين روزشمارهاي تولدنوزادميخواد♥️اينستاگرام madaranehaye.eli
بله ميدونم اما يادمون نره ادب از كه آموختي از بي ادبان  ميخوام ارامش داشته باشي از الان ذهنت د ...

یعنی چجوری؟منظورتو نفهمیدم عزیزم

یعنی چجوری؟منظورتو نفهمیدم عزیزم

راستش من بچه ندارم كه بگم تجربه كردم 

اما خوب همه ماها ديديم 

بچه ها تو مدرسه مهد يا تو خانواده همه از يه تربيت و يه فرهنگ نيستن 

به هر حال بيشترين زمان از زندگي بچه كنار مادر و پدرشه 

وقتي هم ميره تو جمع بچه هاي فاميل و حتي بعد ها مدرسه كه جو شايد بدتري دشته باشه 

خويي و بدي و خصوصا رفتارهاي ناشايست اونارو  براش مشخص كن 

دلم ازاين روزشمارهاي تولدنوزادميخواد♥️اينستاگرام madaranehaye.eli
لطفا راهنماییم کن چطور به این مرحله برسم که اصلا برام مهم نباشن

من یک راه پیش گرفتم هر مطلبی که ناراحتم میکرد و کاری از دستم بر نمیومد یا اعصابم و خورد میکرد ..... خلاصه هر چی نمیخواستم بهش فکر کنم تا به ذهنم میومد شروع میکردم بلند بلند یک اهنگ و خوندن و ذهنمو منحرف میکردم . یا وقتی جایی بودم سریع چشمام و میبستم تمرکز میکردم به مطلبی که دوست داشتم فکر میکردم اول خیلی سختِ کنترل فکر . الان دیگه خود به خود فکر نمیکنم

خداروشکر