2777
2789
عنوان

میشه بیاین یه لحظه خاهشا

85 بازدید | 13 پست

از همتون ک اومدین میخام برام نفری 3صلوات بفرستین ک امروز پریود نشم و ازمایشی ک فردا میدم مثبت بشه توروخدا حتما بفرستین و خداروب. این ماه عزیزقسم.بدین 6ساله عذاب میکشم برا یه نینیی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم فرستادم درکت میکنم خیلی سخته منم تازه نی نی آوردم دوماهشه دعا کنید خدا بهم ببخشه

منم خیلی دعا کردم این بچه نتیجه ی دعاهامه...همیشه دست بذار روی شکمت و بگو افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد...و بگو رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین واجعل لی من لدنک ولیا یرثنی فی حیاتی و یستغفرلی بعد موتی و اجعله خلفا سویا ولا تجعل للشیطان فیه نصیبا...من هرروز این ذکرهای قرانی رو بعد نماز میخوندم😊

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد🙏

ممنونم ازت الان خوندمش من 14هزارتا صلوات سلامتی امام زمان نذرکردم تاموقع ازمایشم الان 3هزارتاخوندم امیدوارم امام زمان کمکم کنه پارسال همین موقع من بارداربودم ولی سقط شد 2ماهه حالا الانم تونیمه شعبان منتظرم و امیدوارم امسال حاجتمو بدا

ممنونم ازت الان خوندمش من 14هزارتا صلوات سلامتی امام زمان نذرکردم تاموقع ازمایشم الان 3هزارتاخوندم ا ...

ان شاالله حاجت روابشی گلم خدا بزرگه هرکسی یه قسمتی داره ان شالله که سختی های بچه داری که شیرینتر از قنده رو بچشی🙏

مثبته خداروشگر مامان شدم

واااااااای خداروشکر😀خیلی خوشحال شدم عزیزم ان شاالله به سلامتی و دل خوشی. حالا که مامان شدی برای منم دعا کن یه مشکل بزرگی دارم😢دعام کن گلم ممنونم.در پناه حق باشی