2777
2789

سلام

دوستان ببخشید ولی کلافه شدم 

ازمایش دادم مشکلی نبوده سونوگرافیم هم اوکی بوده هیچی مشاهده نشده .

از پنج شیش روز قبل از شروع پریود هر روز لکه بینی دارم ، 

بعدم پریودم زمان مشخص نداره یبار نهم یبار هیجدهم یباد پونزدهم اعصابم خرابه 

احتمال زیاد کیست دارین

منتظر سابق هستم.یک شب فکنم نی نی یار با شوهرش دعواش شده بود،مدام تاپیک می ترکوند و کابری لغو می کرد.منم به خاطر یک پست چند کلمه ای که شاید یکم بوی سیاسی بودن می داد،لغو کاربری شدم.اونجا بود که جواب سوالمو گرفتم که می گفتم اینایی که لغو کاربری میشن مگه چکار می کنن و چی میگن....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین روز پریودی این ماهتو با اولین روز مریودی ماه بعدت رو بشمار 21 روز تا 35 روز طبیعیه و مشکلی نداره خارج از این بازه مشکل داره تو فکرش نرو منم همیشه دو سه روز اینور اونور دارم هیچ مشکلی ام ندارم

و دیگر هیچ...

چکار کنم ؟ بدنم وحشتناک مو داره زیر گلو و روی سینه

ازمایش هورمونی دادی؟

مادر من شش ماه یه بار پریود میشد اونم به زور آمپول تو جوونیاش پنج تا بچه زاییده تنبلی تخمدانم نداره دختر خالمم همینجوریه 

از ما خانمای اینجا نپرس چیزی ما پزشک نیستیم عزیزم هرکی برحسب تجربش یه چی میگه بدتر داغون میشی وقتی سونوگرافی گفته چیزیت نیست پس نیست دیگه

و دیگر هیچ...

ناگفته نماند تست هیپوفیز هم دادم قند و هرمون ، اونا هم اوکی بوده ازمایش خون هم ازم گرفته

میشه بگی چه ازمایش هایی دادی نام ببر ؟چون منم میخوام برم بدم ببینم شامل چیا میشه

و دیگر هیچ...

میشه بگی چه ازمایش هایی دادی نام ببر ؟چون منم میخوام برم بدم ببینم شامل چیا میشه

عزیزم فکر کنم اسمش تست tsh بود 

مال تیرویید پر کار و کم کار ک باید یکیش هفت ساعت بعد از خواب ، یعنی بعد از هوشیاری کامل . یکیش ناشتا 

تست قند خون ، حتی ازمایش ادرار