2777
2789
عنوان

بعد از ميكرو پريود نميشم-به نظرتون چيه

| مشاهده متن کامل بحث + 5301 بازدید | 84 پست

بچه منم دقیقا شرایط شماهارو دارم،امروز روز ۳۲ دومین سیکل پریودمه بعد انتقال ناموفق،دارم از دلدردو کمر درد میمیرم چند روزه درد دارم ولی پریود نمیشم،بی بی چکمم منفی بود،خسته شدم عاقااااا😢😥 

دکتر منم طرازیه دکتر شوهرمم جنتی بود

بچه منم دقیقا شرایط شماهارو دارم،امروز روز ۳۲ دومین سیکل پریودمه بعد انتقال ناموفق،دارم از دلدردو کم ...

عزيزم نگران نباش ٣٢ خيلي هم دير نيست

انشالله كه بارداري و هر چي به صلاحته پيش بياد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستي شما چند تا تخمك داشتي؟ چندتاش جنين شد؟ و فرش انتقال دادي؟

مرسی عزیزم امروز روز ۳۳ بدنم به شدت درد میکنه دیشب به زور خوابیدم از بدن درد نمیتونستم بخوابم،خصوصا پام،یکمم میترسم یه بار سقط داشتم بدن درد شدید گرفته بودم😢

من ۱۷ تا تخمک داشتم که ۱۴ تا جنین شد،این سری یه بسته ۴ تایی باز کردن که سه تاش مناسب بود و بلاست شده بود و فریز انتقال دادم.

راستی شوهرم آزمایش دی اف آی نداد من نگران اونم هستم چون آخرین آزمایشش اسپرمش صفر بود و به زور دارو شد سه میلیون دیگه بهمون دی اف آی رو پیشنهاد ندادن نمیدونم چرا،شاید زمان کم بود یا تعداد اسپرم خیلی کم بود

مرسی عزیزم امروز روز ۳۳ بدنم به شدت درد میکنه دیشب به زور خوابیدم از بدن درد نمیتونستم بخوابم،خصوصا ...

انشالله كه بارداري به سقط فكر نكن

چقدر خوب جنين در اومده براتون 

ما فقط يك دونه جنين درست شد از ٩تا تخمك

راستي مورفولوژي و حركت شوهرت چنده؟

انشالله كه بارداري به سقط فكر نكن چقدر خوب جنين در اومده براتون  ما فقط يك دونه جنين درست شد ...

مرسی عزیزم،والا مورفولوژیش بین صفر تا یک بود،کلا اسپرم شوهرم خوب نبود با دارو یکم به حالتی رسید که بیوپسی نکنن فقط،ببین یدونه یا دو تا سه تا فرقی نداره سالم باشه و بگیره مهمتره،توکل به خدا ان شاءالله باردار میشین،دکترتون کیه و کجا انجام دادین؟الان تو چه مرحله ای هستین؟

مرسی عزیزم،والا مورفولوژیش بین صفر تا یک بود،کلا اسپرم شوهرم خوب نبود با دارو یکم به حالتی رسید که ب ...

من تو بهمن دكتر فروتن اما ديگه چون يه جنين بيشتر نبود و الان جنين ندارم ميخوام برم پيش يه نفر ديگه 

شما اولين بارتونه كه پانكچر شدين يا قبلا هم انجام دادين؟

به نظرتون طرازي بهتره يا نصر؟

لینک گروه مادران آینده

https://t.me/joinchat/AVLHEQ7Lr5M5whvnqRYugA

👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆

لینک گروه اطلاعات در مورد ناباروری و استفاده از تجربیات دوستان قمی و دیگر عزیزان

👆👆👆👆👆👆👆

در صورت درست نبودن لینک به ادمین مراجعه کنید

لینک کانال اعضا

doostan1010@

ارتباط با ادمین

fmsmts@

من تو بهمن دكتر فروتن اما ديگه چون يه جنين بيشتر نبود و الان جنين ندارم ميخوام برم پيش يه نفر ديگه&n ...

آره من اولین بارم بود،والا من با طرازیم تا الان راضیم ازش فقط مطبش معطلی داره،نصرو نمیدونم اصلا چجوریه 

آره من اولین بارم بود،والا من با طرازیم تا الان راضیم ازش فقط مطبش معطلی داره،نصرو نمیدونم اصلا چجور ...

نصر هم خييليييي معطلي داره ولي اگه خوب باشن مي ارزه به سختيش

طرازي كدوم بيمارستانه؟

نصر هم خييليييي معطلي داره ولي اگه خوب باشن مي ارزه به سختيش طرازي كدوم بيمارستانه؟

طرازی بیمارستان آبان کاراشو انجام میده مطبشم شرقه،ببین کدوم به مسیرت میخوره من کرجم سر مسیر خیلی اذیت میشم ولی دکتر خوب و با حوصله ایه خیلی

سلام عزيزم شما پريود شدي؟

نه هنوز،دیروز از بدن درد شدید رفتم دکتر قبلش برام آز اورژانسی نوشت که بتونه دارو بده،آزمایشم منفی بود ۳ بود بتا،خلاصه مسکن و دگزا زدم یکم بهتر شدم ولی پریود نشدمهنوز،سه شب از درد نتونستم بخوابم،شما پریود شدی؟