2777
2789
عنوان

فرنی پزهای ماهر بیان😅

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 37 پست
پنیر وماست تا حالا درست نکردم باید بدم مامانم انجام بده    

خودت پنیر درست کن

شیرت چقدره؟به ازای هرلیتر شیر یه قاشق سرکه بریز فوری میبنده بعد بریز داخل کیسه آبش بره یه چیز سنگین نثل آجر یا کاشی بدار روش چند ساعت بمونه بعدش برش بزن بذارتو آب نمک

روش گلاب فراوون بریز با هل و وانیل .

زینب هستمممم.😘☺..........       اسم کاربریم برا توی عزیزی هستی که نمیدوننننممممم مشکلت چیه.؟!باباااااا انقدر گزارش نزن برا من.مشکلی داری (بیا منو به راه راست هدایت کن) (.تذکر بده.)(دعوام کن )گزارش نزنننن من قطع دسترسی میشم اونوقت باید برم ساعتها دنبال شماره بگردم دوباره برگردم به سایت بخدا اذیت میشم درک کن 😤😤😤😤😤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کفریم کرده دیگه،امشب رفته از سوپری کلی خرت و پرتی ک اصلا نیاز نیس خریده بعد میگمش کاش نمیگرفتی اینار ...

از تصور واکنشت خندم گرفت چون انگار خودمو دیدم...مثلا پیاز یا میوه رو اگه یک کیلو بخره نهصد گرمش پلاسیده است...من یبار نشستم کلی گریه کردم 

ای بر پدرت دنیا...آهسته چه ها کردی...دل من هر چه غلط بود فراوان کردی...
از تصور واکنشت خندم گرفت چون انگار خودمو دیدم...مثلا پیاز یا میوه رو اگه یک کیلو بخره نهصد گرمش پلاس ...

من فقط خرید کردانای خودمو قبول دارم،شوهر منم همینه همیشه بهش میندازن

چه "خر خودتی" هایی تایپ شد ولی سِند نشد..