2777
2789
عنوان

کسی پیش دکتر علی بصام عمل بینی داشته؟

52179 بازدید | 128 پست

سلام من قصد عمل بینی دارم انتخابم دکتر بصامه این هفته تازه میخپام برم مشاوره کسی جدیدا عمل داشته پیششون؟

کلا عمل سختیه ؟ 

من خیلی استرس دارم از الان

نمیدونم تا الان عمل کرد یا نه. ولی خوشحال میشم تجربه ای که از عمل با علی بصام داشتی رو بهم بگی. من خیلی دنبالش میکنن یکی از اولویتای اصلیم برای جراحی بینیه. پیجش رو دنبال میکنم و از نمونه کاراش خوشم میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم تا الان عمل کرد یا نه. ولی خوشحال میشم تجربه ای که از عمل با علی بصام داشتی رو بهم بگی. من خ ...

من با ایشون عمل داشتم. خیلی راضیم. دکتر بصام کارش ۲۰. رضایت من از عملم ۱۹.۵ 😊 اون ۰.۵ هم به خاطر بی ملاحظگی خودمه نه کار دکتر!

من با ایشون عمل داشتم. خیلی راضیم. دکتر بصام کارش ۲۰. رضایت من از عملم ۱۹.۵ 😊 اون ۰.۵ هم به خاطر بی ...

لطفا هزینه عمل رو هم میگید و اگر موردی نداره عکس از بینیتون بذارید منم یکی از گزینه هام دکتر بصامه

من هم خودم هم مامانم دوسال پیش، پیش نادریان عمل کردیم هردوموک خیلی راضیم هرکی میبینه خوشش میاد ن عز ...

وای واقعا؟منم میخوام پیش نادریان عمل کنم دیدم اینجا چند نفر میگن ناراضی هستن ترسیدم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️☹☹

من با ایشون عمل داشتم. خیلی راضیم. دکتر بصام کارش ۲۰. رضایت من از عملم ۱۹.۵ 😊 اون ۰.۵ هم به خاطر بی ...

شما بینیتون گوشتی بود یا استخوانی؟

منم نظرم دکتر بصام بود یجورایی مطمین شده بودم ولی یکی تو لینک جراحی بینی دیدم ناراضی بود میگف بی هوش شده از مرگ برگشته عملشم کنسل شده 

شما کدوم بیمارستان رفتین