2777
2789

دائما یکسان نباید حال دوران غم مخور

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امسال ذوق دارم چون تمام این سالا آتئیست بودم امسال که مسلمون شدم و روزه می گیرم مثل شب عیدای بچگیم قلبم تند و با هیجان میزنه💖

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

نگرا نباش منم ۴۴ روز قرض دارم

امسال زمستون میگیرم ان شاالله

امسالم بچه شیر میدم گرفتم 

پارسالم شیر میدادم ۲۰ روز گرفتم

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!

اجر و ثواب این کار بیشتره عزیز من، شنیدم امام خیمینی ره ب عروسشون میگفتن حاضرن تمام ثواب های نماز و عبادتشون رو بدن ب ایشون و ایشون فقط یک شب ثواب نگهداری از فرزند رو ب امام بدن،ان شاءالله عمرتون پر برکت باشه و بتونید قضای روزه هاتونو ب جا بیارید و روزه های بعد رو بگیرید..

چادرعزیزم تو فرم عاشقی من هستی،هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادرشده ام...
من امسال ذوق دارم چون تمام این سالا آتئیست بودم امسال که مسلمون شدم و روزه می گیرم مثل شب عیدای بچگی ...

چه خوب موفق باشید

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

دقیقن خوشبحالشون

بچه ها مسخرم نکنید ب خدا ثواب و وظیفه و اینها ب کنار ولی اون زولبیا بامیه با چایی افطار اصلا کوفتی ی چیزیه ک منو اسیر خودش کرده🙈🙈چقد دلم هوای روزه کرد سحریا رو خیلی دوس دارم من

دقیقن خوشبحالشون بچه ها مسخرم نکنید ب خدا ثواب و وظیفه و اینها ب کنار ولی اون زولبیا بامیه با چایی ...

نه مسخره کردن نداره😁

اره اونم عالیه😂

من‌چون ضرر داره خیلی کم‌میخورم

من امسال ذوق دارم چون تمام این سالا آتئیست بودم امسال که مسلمون شدم و روزه می گیرم مثل شب عیدای بچگی ...

عزیزم خوشا ب سعادتتون التـــماس دعا...

چادرعزیزم تو فرم عاشقی من هستی،هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادرشده ام...

وای آفرین که مسلمون شدی منم روزه ام اون حال و هوای سحر و افطار محشره آرامشی بهت میده که هیج جا ندیدی

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه… گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش میخوردند… زمستان تمام شد و کلاغ مرد… اما بچه هاش نجات پیدا کردند وگفتند: اخ خوب شد مرد راحت شدیم از این غذای تکراری این است واقعیت تلخ روزگار ما…

تو ماه رمضون مومنین و روزه دارها موقع افطار یک دعا مستجاب و موقع سحر یک دعای مستجاب دارن . 

دو جاست که رحمت به سر مومن نازل میشه . یک جا وقتی برای ظهور دعا میکنه .

و یک جا وقتی واسه همه دعا میکنه .

یادتون نره دوستان .

من همیشه حاجاتم رو تو ماه رمضان از خدا گرفتم . ان شاءالله همه حاجت روا باشیم .

نه مسخره کردن نداره😁 اره اونم عالیه😂 من‌چون ضرر داره خیلی کم‌میخورم

من پارسال دقیقن دو روز ی بار ی کیلو میخریدم میخوردم البته یک چهارمشو شوهرم میخورد 😁تنها خوراکی ک هر سال منتظرم بیاد و من بخورم کلا ادم شیکمویی ام ولی بخور نیستم جز زولبیا بامیه

ولی امسال ب هزار و یک دلیل نمیشه بخرم😂😊البته خوبه باید رو شخصیتم کار کنم انقد ضعف نرم برا ی زولبیا بامیه