2777
2789
چندساله؟🤔🤔

اره بچه هام شیرتو شیرشدن .دیگه دلم حسابی تنگ شده برا روزه گرفتن.بهرحال از اونایی که روزه میگیرن التماس دعا دارم.یه کاری میخام انجام بدم دعا کنین که موفق بشم

من پارسال دقیقن دو روز ی بار ی کیلو میخریدم میخوردم البته یک چهارمشو شوهرم میخورد 😁تنها خوراکی ک هر ...

وزنت زیاده؟

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه… گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش میخوردند… زمستان تمام شد و کلاغ مرد… اما بچه هاش نجات پیدا کردند وگفتند: اخ خوب شد مرد راحت شدیم از این غذای تکراری این است واقعیت تلخ روزگار ما…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پارسال دقیقن دو روز ی بار ی کیلو میخریدم میخوردم البته یک چهارمشو شوهرم میخورد 😁تنها خوراکی ک هر ...

من خدا روشکر جلو خودمو میگیرم از بس مریضی زیاده

سلامت باشین همگی

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
من امسال ذوق دارم چون تمام این سالا آتئیست بودم امسال که مسلمون شدم و روزه می گیرم مثل شب عیدای بچگی ...

عزیزم الهی 

قبول حق باشه عباداتت😘برا منم دعا کن

انشالله همیشه حالت همینجوری خوب باشه

ن تا قبل بارداری حدودا پنجاه الان حدود شصتم

خوش بحالت من هر کاری میکنم وزنم کم نمیشه😥😥😥

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه… گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش میخوردند… زمستان تمام شد و کلاغ مرد… اما بچه هاش نجات پیدا کردند وگفتند: اخ خوب شد مرد راحت شدیم از این غذای تکراری این است واقعیت تلخ روزگار ما…
خوش بحالت من هر کاری میکنم وزنم کم نمیشه😥😥😥

😕درک میکنم چون منم یکی از عزیزام همینجوریه انقد براش اذیتم اخه طفلی چیز زیادیم نمیخوره نمیدونم چرا تپلیه البته تپلیا خوشگل و بامزنا😅من خودم وزنم کمه ینی باید حداقل هفت هشت ده کیلو دیگه زیاد میبود ولی از وقتی این عزیزمو میبینم میگم خدایا دیگه غر نمیزنم  چون اون طفلی قید بیشتر خوراکیارم میزنه

من امسال ذوق دارم چون تمام این سالا آتئیست بودم امسال که مسلمون شدم و روزه می گیرم مثل شب عیدای بچگی ...

جدی ؟وای تبریک میگم ان شاالله قبول باشه التماس دعا 

چ حس قشنگیه برات😘😘😘😘

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁