2777
2789

بیست روزه زایمان کردم. مجبوری طبیعی بدون درد . نی نی عجله داشت و تا رسیدم بیمارستان هفت هشت سانت بودم.

بخیه هامم زیبایی زدن. خیلی درد داشتن. روز دهم به خاطر دردشون رفتم پیش دکترم. چون شیر نمیتونستم بدم . خوابیده هم نمیشد شیرداد.

بخیه هارو کشید. بعدش بهتر شدم . جاشونم جوش خورده بود. الان یه برآمدگی صورتی مثل عدس کنار بخیه دراومده. درد هم دار.چیه به نظرتون. کسی مثل من بوده؟؟؟والا به غلط کردن افتادم. فقط شش ساعت تا سزارین اختیاریم مونده بود. 

نهال خانوم مامانی عاشقته

حس میکنم ماهیچه های اون قسمتمم شل شده. قبلا راحت منقبض میکردم. الان نه.

وقتیم تو دسشویی میشینم یه درد مبهمی مثل فشار اونجام دارم. انگاری وزنه آویزونه.

خیلی میترسم و پشیمونم. کمکم کنین. طبیعیه؟

نهال خانوم مامانی عاشقته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون برآمدگی گوشت اضافست ک کنار بخیه اومده .مال منم بود رفتم دکترم با تیغ برداشت بدون درد

دعای نی نی سایتیای میگیره. میشه دعا کنین خونه بهتر بگیریم .با دعای شما خونه خریدیم ولی نمیشه خودمون بشینیم دادیم رهن .خدایا هرچی صلاحه واسمون پیش بیاد.دخترم و شوهرم امیدای زندگیمن .

حالا زیبایی بخیه زد اینجوری شد.دکتر من ساعت ۲شب با بی حوصلگی بخیه زد اصلا ردش نمونده ۴ماه زایمان کردم حتما پیگیرش شو

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
اون برآمدگی گوشت اضافست ک کنار بخیه اومده .مال منم بود رفتم دکترم با تیغ برداشت بدون درد

درد داره ها . عفونت نکرده باشه ؟چندوقت بعد زایمانت رفتی؟

نهال خانوم مامانی عاشقته
حالا زیبایی بخیه زد اینجوری شد.دکتر من ساعت ۲شب با بی حوصلگی بخیه زد اصلا ردش نمونده ۴ماه زایمان کرد ...

فک کنم یکیش باز شده بود جای اونه. نمیدونم. فعلا که نی نی خیلی اذیت میکنه. ولی حتما باید برم

نهال خانوم مامانی عاشقته
درد داره ها . عفونت نکرده باشه ؟چندوقت بعد زایمانت رفتی؟

بعد چهل روز .

دعای نی نی سایتیای میگیره. میشه دعا کنین خونه بهتر بگیریم .با دعای شما خونه خریدیم ولی نمیشه خودمون بشینیم دادیم رهن .خدایا هرچی صلاحه واسمون پیش بیاد.دخترم و شوهرم امیدای زندگیمن .
حالا زیبایی بخیه زد اینجوری شد.دکتر من ساعت ۲شب با بی حوصلگی بخیه زد اصلا ردش نمونده ۴ماه زایمان کرد ...

این دردایی که پست دوم گفتم رو داشتی؟

نهال خانوم مامانی عاشقته

برین پیش دکتر خودتون بخیه ها رو نگاه کنه .اگ عفونت باشه پماد میده

طبیعه و هنوز بدنتون کوفتس باید استراحت کنید زیاد نشینید و بار سنگین برندارین. 

حتما واسه نزدیکی و شستشو رعایت کنید و معاینه بشین که اگه خدایی نکرده عفونت دارین زود درمان بشین

و اینکه تمرینات کگل خیلی کمکتون میکنه واسه سفتی عضلات

حس میکنم ماهیچه های اون قسمتمم شل شده. قبلا راحت منقبض میکردم. الان نه. وقتیم تو دسشویی میشینم یه د ...

آره اینو داشتم حتی به دکتر گفتم اومد معاینه کنه گفت زور بزن نتونستم گفت منقبض کن نتونستم بمن گفت افتادگی نداری فقط کف لگنت شل شده منقبض کن تا میتونی خیلی کردم الان خوبم

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

بخیه رو مگه میکشن؟

معمولا بین 10تا20روز خودش میفته که

ولی احتمالا باز شده یکیش منم درد داشتم رفتم معاینه کرد گفت چن میل باز شده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
طبیعه و هنوز بدنتون کوفتس باید استراحت کنید زیاد نشینید و بار سنگین برندارین.  حتما واسه نزدیک ...

میترسم اون درده افتادگیه رحم باشه. من از زایمان طبیعی متنفر بودم سرم اومد. اصلا تحمل عوارض بعدشو ندارم. سر نی نی هم خربزه ای شده.

کاش سز میشدم لاقل عوارضش هرچی که بود انتخاب خودم بود. دلم گرفته

نهال خانوم مامانی عاشقته

عزیزم بسلامتی قدمش مبارک،منم چن وقته دیگه ب امید خدا زایمان طبیعی دارم بچه اولمه همش میترسم دردش چجوره میشه تحمل کرد ؟

خداجونم شکرت هزار بار شکرت بابت نی نی،، باارزش ترین هدیه رودادی.انشالله همه ی منتظرا دامنشون سبز شه آمین