2777
2789
عنوان

راز جوانی

| مشاهده متن کامل بحث + 2316 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای من بی خیالی مهمترین تاثیر داشته بچه هام خونه رو میکنم ۸ تا خونه اصلاجوش نمیزنم یک قانون دارم برا خودم بچه کوچیک دارم پس به اندازه کافی روم فشار ه پس برای هیچ کس خودمو به زحمت نمی ندازم و شب زود بخوانبینو صبح زود بلندشین برا پوست مهمه حتما به کرم یا روغن دور چشم و دست مقید باشین ،،،،،،تا حالا هیچ کلاه و کرم ضد آفتابی نزدم ولی پوستم صاف صاف با سه بجه کوچیک برعکس خواهرم خودش میکشه برا پوستش دکتر و کرم و کلاه ،،،،پوستش افتضاح ،،،،برامن آرامش مهمترین بوده

وزن فعلی ۹۶  هدف اول ۸۹  وزن هدف اخر۷۴  قد ۱۶۶  من مطمینم با صبر و تلاش به هدفم میرم

همون که دوستامون گفت حرص نخوردن و دوری از افرادیکه باعث ناراحتی میشن

ارتباط عاشقانه با همسر

دوستان خوب

تفریح

ارتباط قلبی خوب با خدا

تغذیه مناسب

قلب پاک 

حسود نباش به شدت رو قیافه تاثیر داره

کودک درون را زنده نگه دار

و.....

برای من بی خیالی مهمترین تاثیر داشته بچه هام خونه رو میکنم ۸ تا خونه اصلاجوش نمیزنم یک قانون دارم بر ...

احسنت 👏

بچه هاتون چند سالشونه ؟

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

برای من بی خیالی مهمترین تاثیر داشته بچه هام خونه رو میکنم ۸ تا خونه اصلاجوش نمیزنم یک قانون دارم بر ...

مهمون بیاد خونه رو برق میندازی یا کمی بهم ریخته باشه برات اهمیت نداره ؟

اخه من سه تا بچه شلوغکار زیر ۴ سال دارم خونه انگار بمب منفجر شده ولی مهمون میاد خودمو میکشم تا خونه برق افتاده و تمیز باشه و بهترین غذا که مبادا کسی حرف نزنه پشت سرم

خیلی خودمو به زحمت میندازم 😞

ولی باید کم کم به فکر خودمو بچه هام باشم و همسرم نه رضایت بقیه

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷