2777
2789
عنوان

راز جوانی

| مشاهده متن کامل بحث + 2316 بازدید | 44 پست
حرص نخوردن  مادرشوهر من جوونه چون بیخیاله با داشتن ۹ بچه و عروس و دوماد و نوه انار نه انکار هم ...

میشه از مادر شوهرت بیشتر بگی

مادر شوهر منم اگه سال تا سال من و بچه هام نه ما غرب به پسر خودشو نبینه یه زنگ هم نمیزنه

مثلا ما دو سال ماموریت بودیم اومدیم بهش سر زدیم بعد دو سال انگار نه انگار یه کادو هم به بچه هام نداد در صورتیکه پسر دومم رو تازه می دیدن اصلا یه ادم ای عجیب و بی خیالی هستن توووووووپ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهمون بیاد خونه رو برق میندازی یا کمی بهم ریخته باشه برات اهمیت نداره ؟ اخه من سه تا بچه شلوغکار زی ...

منم سه تا بچه دارم ...همیشه بعد از غذا خوردن خونه رو یه جاروی دستی میزنم ...بعد از غذا حتما ظرفا رو میشورم ..دیگه کار انچنانی نمیمونه ..ولی گرد گیری و تمیز کردن کابینتام رو مثلا هفته ای یه بار انجام میدم ..خودم که تایید نمیکنم ولی اقوام میگن خوب موندم ..

البته این اخریا غم از دست دادن عزیزی  تو یه سال ده سال از عمرمو کم کرده ..تو این مدت .موهای جلوی سرم ده تا بیشتر سفید انداخته .

مهمون بیاد خونه رو برق میندازی یا کمی بهم ریخته باشه برات اهمیت نداره ؟ اخه من سه تا بچه شلوغکار زی ...

نه عزیزم بی خیال صبح تا شب با بچه هام بازی میکنم و عشق باهاشون قانون دارم از ظهر تا شب با هم تو آپارتمان توپ بازی اسکوتر بعد چادر پهن میکنم قیچی با کاغذ موشک اینا یه عالمه بازی فکری دارن بهشون یاد دادم خودشون باید بیشتر باهم بازی کنن همه بالهشها رو هروز میارن و حسابی دیگه،،،،،جوش منیزیم خیلی تو دعوا هاشو ن دخالت نمیکنم خودم همونجا برا خودم کتاب میخونم و یا هر کاری دلم بخواد ظرف حتی یک قاشق هم نمیشه رم همه تو ماشین اصلا مهمون سرزده خونم نمیاد و همیشه غذامو روز قبل درست میکنم  خیلی خودموبرا مهمون خفه نمیکنم ولی خونمون یک قانون خیلی مهم داره یک ساعت قبل اینکه باباش ون بیاد باید همه باهم خون رو تمیز کنیم که نیم ساعتم نمیشه

وزن فعلی ۹۶  هدف اول ۸۹  وزن هدف اخر۷۴  قد ۱۶۶  من مطمینم با صبر و تلاش به هدفم میرم
منم سه تا بچه دارم ...همیشه بعد از غذا خوردن خونه رو یه جاروی دستی میزنم ...بعد از غذا حتما ظرفا رو ...

من ۲۸ سالمه ولی ۳۰ تا اینا شاید سفید شده باشه خخخ

بچه هات چند سالشه ؟

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

نه عزیزم بی خیال صبح تا شب با بچه هام بازی میکنم و عشق باهاشون قانون دارم از ظهر تا شب با هم تو آپار ...

خدا قوت مادر مهربون 💪

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

یعنی خونه رو چند روز به چند روز تمیز میکنی؟؟؟

حتما هرشب نیم ساعت مونده پدرشون بیاد جارو میزنم البته پسر هفت سالم دوست داره اغلب خودش میزنه اصلا سخت نمیگرم ولی ماهی یکبار کارگر میاد خونو رو برق میندازه 

وزن فعلی ۹۶  هدف اول ۸۹  وزن هدف اخر۷۴  قد ۱۶۶  من مطمینم با صبر و تلاش به هدفم میرم
۱۳-۷-۳

خدا براتون حفظشون کنه 

مادرشوهر منم نمیزنگه حتی سالی یه بار ولی محبتشو نشون میده

کلا دندونم رو از خانواده شوهر و محبتشان کندم انداختم

ولی حسرتش هست 

چه کنم سانیگس و بخت ما این بود

آدمی به محبت نیاز داره

جواب دادن محبت هم هنره انگار خدا به هر کی این هنر رو نداده