2777
2789

عزیزم توی همین سایت سرچ کن خیلی تاپیک راجع بهش زده شده، این تاپیکو بخون، منم تجربه مو توش گفتم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2689234/خانمایی-که-لیزر-موهای-زائدکردین-میشه-بیاین?postId=87727354

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

من واسه زیرگلوم میرم نرمالش ۷ الی ۸ جلسه هس . بهم گفت آزمایش بده که هرمونی نباشی چون باید اگه هورمونی باشی قرص هم بخوری ولی واسه زیر بغل اطلاعی ندارم ولی زیرگلوم خیلی بهتر شده

مادرم شماره نظام مهندسی ندارد ولی از من ویرانه با حرف هایش یک آدم نو میساز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم میرم جلسه سومو رفتم فعلا که هیچی درنیومده 

جلسه سوم تا هفتم بهترین دوران رضایت از لیزر هست! من بعد هفت جلسه، پنج شش بار هم شار ژ شش ماه یکبار رفتم ولی ایندفعه آخر که دی ماه پارسال رفتم بعدش الان یهو بیکینی م زیاد شده😔

من دارم میرم جلسه سومو رفتم فعلا که هیچی درنیومده 

کدوم قسمت؟؟ بکینی هم  انجام میدن؟؟

سر بر شانه خــدا بگذار...تا قصه عشـــق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشـــت، به رقص درآیـــی....💃قصه عشق انســان بودن ماست،اگر کسی احسـاســت را نفهمید مهم نیست💘...سرت را بالا بگیر و لبخـــند بزن،فهمیـــدن کار هر آدمـــی نیست...

۸جلسه 

۴جلسه اول ماهی یکبار ۴جلسه دوم دوماهی یکبار 

سالی یکبار هم باید ش ارژ بشه 

دستگاهش مهمه ،مرکزش مهمه و تکنسینشم باید خوب باشه 

درد هم داره ولی قابل تحمله 

مراکز معروف تهران مثل به سیما ومهرگان وعرفان نیایش وکلینیک دکتر دولتی مطمئنه اما خیلی گرونه جلسه ای یک ونیم به بالا برای کل بدن 

مراکز معتبر وغیر معروف دیگه هم وجود دارن که قیمتاشون یک سوم اینه ولی دستگاه همونه 

توی مطب دکتر انجام نده ی مرکز پوست برو 

بیمارستان رازی جلسه ای ۱تومنه و نظرات متفاوته .بعضیا راضی بودن بعضیا نبودن 

درضمن قیمتایی که گفتم برای تمام بدن هست 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
جلسه سوم تا هفتم بهترین دوران رضایت از لیزر هست! من بعد هفت جلسه، پنج شش بار هم شار ژ شش ماه یکبار ر ...

یعنی یکسال شا ر ژ نکردین ؟؟ واسه این زیاد شده؟؟

سر بر شانه خــدا بگذار...تا قصه عشـــق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشـــت، به رقص درآیـــی....💃قصه عشق انســان بودن ماست،اگر کسی احسـاســت را نفهمید مهم نیست💘...سرت را بالا بگیر و لبخـــند بزن،فهمیـــدن کار هر آدمـــی نیست...

راستی من مرکز پاکسیما توی قیطریه میرم دستگاهش دایوده و من چون توی آف رفتم برای کمر به پایین و ساق دست و زیرچونه، همه باهم دویست و ده میدم