نه عزیزم، از دی تا الان که میشه چهارماه!!! کلا بیکینی چون هرمونی هست، هیچوقت کامل از بین نمیره و برای بهترین نتیجه باید همش سه ماه یکبار شار ژ بشه! من هفته قبل یک مرکز پیشرفته توی سعادت آباد پیدا کردم و مشکلمو تلفنی گفتم، گفتن هر مرکزی هر ضمانتی که راجع به کم شدن موها میده برای نواحی غیر هرمونی هست! ولی بیکینی هرمونیه و با توجه به هرمونهای شخص درمیاد
از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
عزیزم مرسی ک وقت گذاشتی من تبریز هستم کاش بتونم یه مرکز خوب پیدا کنم
خواهش میکنم عزیزم
هرجا خواستی بری قبلش حسابی تحقیق کن ،دستگاهشونم ببین که در مورد مارکش وسالش دروغ بهت نگفته باشن .تو اینترنت فیلمایی هست که یاد میدن چطور باید دستگاه رو چک کنی
سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
نه عزیزم چرا ناامید؟ به نظر من حتی اگه سه چهارماه یکبار همش مجبور بشیم بریم شار ژ بازم ارزش و توی اون فواصل آدم حسابی عشق میکنه😊 الان حتی اپیلاسیون هم بریم ماهی یکبار حتما باید بریم، حالا عوارض زیرپوستی شدن موها و لکه و... بماند
از این امید که برای همیشه راحت بشم ناامید شدم، وگرنه بهرحال مسلما رفتنش بهتره. اوهوم اپیلاسیون که م ...
آهان! آره عزیزم کلا هیچ لیزری دائمی نیست، یکی ازدوستان ما که زیرچونه شو دبی لیزر کرده بود الان بعد ده سال دوباره دراومده! الان دیگه با آگاهی میری و ضدحال نمیخوری😄