2777
2789
اره بگو

مثلا یه مورد همین چند روز پیش اماده بودم برم دانشگاه صبر اوند یکمی وایسادم الکی تلو چک کردم دیدم همون دیقه تو کانال گذاشتن کلاس تشکیل نمیشه 

یا از یه کسی پول میخواستم چند وقت بود خبری ازش نبود تصمیم گرفتم زنگ بزنم بهش یکی عطسه کرد 

منصرف شدم از تماس خودش یه ساعت بعد زنگ زد گفت خونم اتیش گرفته و شرمندت شدم پولتو نریختم 

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

به هر چی اعتقاد داشته باشی همونو جذب میکنی در هر صورت بگو خیر باشه فکر بد نکن

باور کن ادم که چند وقت منتظر بارداری باشه و هی نشه به عطسه هم روی میاره ☺☺☺

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باور کن ادم که چند وقت منتظر بارداری باشه و هی نشه به عطسه هم روی میاره ☺☺☺

من اعتقاد دارم وقتی صبر میاد باید صبر کرد 

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

مثلا یه مورد همین چند روز پیش اماده بودم برم دانشگاه صبر اوند یکمی وایسادم الکی تلو چک کردم دیدم همو ...

چه جالب واسه بعضی ها شاید واقعا اتفاق بیفته

چه جالب واسه بعضی ها شاید واقعا اتفاق بیفته

هروقتم صبر اومده و عجله کردم و توحه نکردم بعدش پشیمون شدم 

حالا شایدم به قول دوستان نیروی جذب و کائنات و اینا باشه 

سلام من خیلی اعتقاد دارم. البته به تک عطسه. و به نظرم خرافات هم نیست .تو نت نوشته روایت هست که نشانه ...

من منتظر بارداری بودم و فروردین ماه هروقت بهش فکر میکردم دوبار عطسه میومد و خداروشکر همون ماه باردار بودم