2777
2789
تلخی😁

تلخی هم دارم واسه دلدرد خوبه😁😁

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
هایه،خستم ذهنم هنگه بس که فکرم مشغوله

پدر بچه ؟؟؟ بگو همسرم خب.... پنیر خامه ای ...پنیر روزانه.کره ..عسل..مربا ..شکر ،..خامه...روغن ...رب گوجه..برنج ... خیارشور...پنیر..پیتزا... همبر.،ژامبون..سوسیس..انواع سس... پنیر چدار ..پنیر گودا.. شیر... ماست ... تخم مرغ..نون.. لپه .عدس .لوبیا.نخود. کنسرو تن ماهی ..کنسرو لوبیا .. کنسرو ذرت مخلوط و نخود فرنگی...سویا...ماکارونی ..لازانیا ... دستمالمکاغد ی توالت و اشپزخونه... انواع سیف مایع ظرفشویی ..دست شویی..لباسشویی ...نرم کننده...شامپو سر شامپو بدون دستکش ظرفشویی ..اسکاج ... سرکه سفید.... قارچ ..فلفل دلمه..هویج ..کلم برگ ..پیاز ..سیب زمینی.،،گوجه ... انواع میوه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر بچه ؟؟؟ بگو همسرم خب.... پنیر خامه ای ...پنیر روزانه.کره ..عسل..مربا ..شکر ،..خامه...روغن ...رب ...

پدر بچست چون از هم جدا شدیم اما خیلی کمکم میکنه ،دوست ندارم بگم همسرم چون همسر کسی دیگست

مرغ و چرخ کرده و گوشت و سبزی قرمه و ماهی 

اینا واسه فریزر

پنیر رب سس تخم مرغ چند تا کنسرو کره و مربا و خرما

اینا واسه یخچال 

مواد شوینده پودر و صابون و دستمال کاغذی شامپو و سفیدکننده و جرم گیر هم جدا 

روغن و عدس و لپه و لوبیا برنج و شکر و قند هم جدا

یه سری تنقلات مثل ابمیوه و شکلات و کیک و بستنی و خرت و پرت هم جدا

من و خدا خیلی وقته با هم قهریم...
پدر بچست چون از هم جدا شدیم اما خیلی کمکم میکنه ،دوست ندارم بگم همسرم چون همسر کسی دیگست

واقعا؟؟؟؟ از همچین مرد خوبی که بعد از طلاق هم به فکر شکمتونه چرا جدا شدی ..حیف

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

[QUOTE=88850071]واقعا؟؟؟؟ از همچین مرد خوبی که بعد از طلاق هم به فکر شکمتونه چرا جدا شدهیعع خواهرجان نگو،مجبور شدیم جدا شیم ،اما خداروشکر هنوزم بفکرمون هست ،ماهانه و کمک زیادی بهم میکنه

[QUOTE=88850071]واقعا؟؟؟؟ از همچین مرد خوبی که بعد از طلاق هم به فکر شکمتونه چرا جدا شدهیعع خواهرجان ...

اها