2777
2789

الان از مدرسه اومدم سال آخرم.

من ی سال طرفو ول کردم فامیله بعد با تهدید عکسو..... این ۱۰ روزه به زور باهاش حرف میزنم ازش میترسم

الان دیگه جدی گفتم بهم پیام نده ادامه همون ۱ سال.

۱ سال پیش دعوا خانوادگی شد

خاک تو سرم این عکس ازم داره باهاش حرف نزنم

و حرف بزنم خانوادم منو میکشن

حالا گفتم تا هنوز دیر نشده و هنوز ۱۰ روزه دوباره کات کنم که اصلا معلوم نباشه،ادامه همون یک سال

الانم دعوا میشه 

چیکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان حرفه دو روز دیگه تهدید های دیگه ای تو راهه

حالا الان مسدودش کردم گفتم هرچی عمیق تر بشه دوباره بازم با هم حرف می‌زنیم بعد ۱۰ روز 

توی این ۱۰ روز هزار بار باهاش دعوا کردم بعد تهدیدم کرده ترسیدم ولش کنم

حالا گفتم ادامه همون یک سال

آره الان تهدید حرفی میکنه خب چیکار کنم

پلیس فتا یا نمیدونم اگه می خوای به اونجا هم کشیده نشه به خانواده ات بگو ارتباطت باهاشون چجوریه؟خواهری یا کسی را نداری باهاش درمیون بذاری مادر؟

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

پلیس فتا یا نمیدونم اگه می خوای به اونجا هم کشیده نشه به خانواده ات بگو ارتباطت باهاشون چجوریه؟خواهر ...

نا به خداااا با هیچکی صمیمی نیستم

خودم میدونم من توی این روزا میمیرم

با دست خانوادم منو میکشن

حالا الان مسدودش کردم گفتم هرچی عمیق تر بشه دوباره بازم با هم حرف می‌زنیم بعد ۱۰ روز توی این ۱۰ روز ...

اشتباه نکن این یه نوع اخاذیه حق همچنین کاری را نداره بگو شکایت می کنی ازش 

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

نا به خداااا با هیچکی صمیمی نیستمخودم میدونم من توی این روزا میمیرمبا دست خانوادم منو میکشن

چی بگم آخه شما که خانواده ات انقدر حساسه دیگه عکس فرستادنت چی بود؟!

حالا هم نترس اجازه نده ازت اخاذی کنه

چی بگم آخه شما که خانواده ات انقدر حساسه دیگه عکس فرستادنت چی بود؟!حالا هم نترس اجازه نده ازت اخاذی ...

من الان ۱۷ سالمه اون وقتا ۱۴ اینجوری بودم

و بعد با تهدید عکسو ازم خواست

من الان ۱۷ سالمه اون وقتا ۱۴ اینجوری بودمو بعد با تهدید عکسو ازم خواست

تنها چند راه داری به مادرت بگی اونم ممکنه غر بزنه ولی مهم نیست حداقل کمکت می کنه دوم با فتا تماس بگیر ببین باید چکار کنی فقط میدونم به این آدم نباید باج بدی امروز میگه حرف بزنیم پس فردا هزار جور اخاذی دیگه انجام میده